11 Leuke films op HBO Max (persoonlijke aanraders)

Welkom filmfanaten! Voor degenen die graag een filmavondje plannen of gewoon op zoek zijn naar een goede film om te kijken, heb ik een lijst samengesteld van elf leuke films op HBO Max. Deze selectie varieert van epische avonturen tot hartverwarmende verhalen, dus er is voor ieder wat wils.

11 Leuke films op HBO Max (persoonlijke aanraders)

Interstellar (2014)

Regisseur Christopher Nolan neemt ons mee op een adembenemende reis door de ruimte en tijd in ‘Interstellar’. Deze film verkent de grenzen van menselijke ontdekking en de kracht van hoop tegen de achtergrond van een dreigende wereldcrisis.

Interstellar (2014)

Interstellar (2014) on IMDb

Lees verder »

Batman film reeks in juiste volgorde (1989 - 2023)

Een meesterwerk van regisseur Christopher Nolan, deze trilogie herdefinieert het superheldengenre. ‘The Dark Knight’ reeks, met een iconische vertolking van de Joker door Heath Ledger, is een must-see voor liefhebbers van actie en psychologische diepgang.

Bekijk de hele Batman film reeks in de juiste volgorde

Batman: The Dark Knight (2008)

The Dark Knight (2008) on IMDb

Lees verder »

The Lord of the Rings film reeks (2001-2003)

Een epische trilogie die ons meeneemt naar Midden-aarde. Regisseur Peter Jackson brengt het legendarische verhaal van J.R.R. Tolkien tot leven, vol avontuur, moed en vriendschap.

Bekijk de hele Lord of the Rings film reeks

Harry Potter film reeks in juiste volgorde (2001-2021)

Duik in de magische wereld van Hogwarts met de ‘Harry Potter’ filmreeks. Deze geliefde reeks, gebaseerd op de boeken van J.K. Rowling, is een betoverende ervaring voor zowel jong als oud. Je verwacht het misschien niet maar Harry Potter begint niet bij “The Philosopher’s Stone”, het begint bij “Fantastic Beasts and Where to Find Them” als je het verhaal in chronologische volgorde wilt volgen!

Bekijk de hele Harry Potter film reeks in de juiste volgorde

Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016)

Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016) on IMDb

Lees verder »

Inception (2010)

Een ander meesterwerk van Christopher Nolan, ‘Inception’ is een ingenieus verhaal over dromen binnen dromen. Met een sterrencast en baanbrekende visuele effecten is deze film een ware mind-bender.

Inception (2010)

Inception (2010) on IMDb

Lees verder »

12 Years a Slave (2013)

Dit krachtige en emotionele drama, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, belicht de gruwelen van slavernij in de 19e eeuw in Amerika. Een aangrijpende en belangrijke film die je gezien moet hebben.

12 Years a Slave (2013)

12 Years a Slave (2013) on IMDb

Lees verder »

Dune (2021)

Regisseur Denis Villeneuve brengt het iconische sciencefictionverhaal ‘Dune’ tot leven. Deze visueel verbluffende film neemt je mee naar de complexe wereld van Arrakis, met een strijd om macht en overleving.

Dune (2021)

Dune (2021) on IMDb

Lees verder »

The Hangover (2009)

Een hilarische komedie over een vrijgezellenfeest in Las Vegas dat volledig uit de hand loopt. ‘The Hangover’ is gegarandeerd een avond vol lachen met zijn onvoorspelbare plotwendingen.

The Hangover (2009)

The Hangover (2009) on IMDb

Lees verder »

The Hunger Games film reeks in juiste volgorde (2012-2023)

Deze reeks, gebaseerd op de boeken van Suzanne Collins, vertelt het verhaal van Katniss Everdeen, een heldin die vecht tegen een corrupt regime. Spannend, emotioneel en vol actie. Ook deze reeks begint niet bij de film waarvan je het verwacht, als je de films in chronologische volgorde wilt volgen begin je bij “The Ballad of Songbirds & Snakes”.

Bekijk The Hunger Games films reeks

The Hunger Games (2012)

The Hunger Games (2012) on IMDb

Lees verder »

John Wick film reeks (2014-2023)

Keanu Reeves schittert als John Wick, een gepensioneerde huurmoordenaar die terugkeert naar zijn oude leven. Deze reeks staat bekend om zijn strakke actiescènes en meeslepend verhaal. Deze film reeks begint wel waarbij je het verwacht. 

John Wick (2014)

John Wick (2014) on IMDb

Lees verder »

The Bucket List (2007)

Een hartverwarmende film over twee mannen die besluiten om hun dromen na te jagen nadat ze te horen krijgen dat ze terminaal ziek zijn. ‘The Bucket List’ is een inspirerend verhaal over vriendschap en het leven ten volle leven.

The Bucket List (2007)

The Bucket List (2007) on IMDb

Lees verder »

Nog niet gevonden wat je zocht?

Kijk dan eens naar een van de volgende lijstjes met films en series:

Volledig HBO Max aanbod

Beste films op HBO Max

Nieuwe films op HBO Max

Horror films op HBO Max

Leuke series op HBO Max

Misschien zit daar wel tussen wat je zoekt!

Rens van der Wurff

Rens van der Wurff

Film enthousiast, die zijn liefde voor films graag met je deelt!