Beste actiefilms op Netflix 2024 Top 10

De top 10 actiefilms op Netflix voor 2024 beloven een opwindende combinatie van spanning, sensatie en adrenaline. Of je nu verlangt naar intense achtervolgingen, explosieve gevechtsscènes of meeslepende thrillers, je zult zeker iets vinden om van te genieten. Dus pak je popcorn erbij en maak je klaar voor een avond vol actie!

Overzicht top actiefilms op Netflix 2024

Expend4bles (2023)

Expend4bles (2023) markeert een spectaculaire terugkeer van de iconische groep actiehelden, die weer samen komen om een nieuwe bedreiging aan te pakken. De film schittert met name door één bijzonder indrukwekkende actiesequensie, maar de constante waarde ligt in Jason Statham’s vertolking. Hij is niet alleen de spil van de film als hoofdrolspeler, maar ook de vonk die zijn mede-actiehelden aanzet tot actie. Het is bijzonder positief en verfrissend om al deze actiehelden weer samen in actie te zien, wat de film een nostalgische en tegelijk vernieuwende energie geeft. Statham’s rol verheft niet alleen de dynamiek binnen het team, maar verrijkt ook de algehele kijkervaring.

Expend4bles (2023)

The Expendables 4 (2023) on IMDb

Lees verder »

Luther: The Fallen Sun (2023)

Luther: The Fallen Sun (2023) is een psychologische misdaadthriller die de iconische detective John Luther volgt, gespeeld door Idris Elba. In deze film breekt Luther uit de gevangenis om een seriemoordenaar te vangen die terreur zaait door heel Londen. De film verdiept zich in de donkere kanten van misdaad en gerechtigheid, en toont Luther’s onvermoeibare toewijding en briljante geest. Het is een spannende voortzetting van de populaire BBC-serie, vol actie en intrige.

Luther: The Fallen Sun (2023)

Luther: The Fallen Sun (2023) on IMDb

Lees verder »

The Lost City (2022)

The Lost City (2022) is een avonturenfilm die het verhaal vertelt van een teruggetrokken romance-schrijfster, Loretta Sage, die tegen haar zin vastzit op een boektour met haar covermodel. Hun leven neemt een onverwachte wending wanneer ze samen in een ontvoeringspoging terechtkomen, wat leidt tot een avontuur in de jungle vol humor en romantiek. Met Sandra Bullock, Channing Tatum en Daniel Radcliffe in de hoofdrollen combineert de film actie en komedie in een vermakelijk verhaal.

The Lost City (2022)

The Lost City (2022) on IMDb

Lees verder »

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire (2023)

Rebel Moon, een scifi-actiethriller van Zack Snyder die te streamen is op Netflix, draait om een onderdrukt boerendorp in een ver sterrenstelsel. Kora, een dappere dorpsbewoner, verzamelt krijgers om zich te verzetten tegen onderdrukkers die hun graanoogst opeisen. Met een budget van $166 miljoen biedt de film een visueel spektakel. Deze Netflix-productie zal fans van Snyder’s werk zeker aanspreken.

Rebel Moon – Part One: A Child of Fire (2023)

Rebel Moon: Part One - A Child of Fire (2023) on IMDb

Lees verder »

Kill Boksoon (2023)

Kill Boksoon (2023) is een Zuid-Koreaanse actiethriller die het verhaal vertelt van Gil Bok-soon, een contractmoordenaar en alleenstaande moeder. Ze wordt gerespecteerd in haar beroep met een 100% succespercentage, maar worstelt om een balans te vinden tussen haar werk en het opvoeden van haar tienerdochter. Als haar leven als moeder in conflict komt met haar carrière, breekt ze de regels van haar moordenaarsagentschap, wat haar in gevaar brengt. Deze film biedt een spannende mix van actie en drama, en toont de uitdagingen van het combineren van een persoonlijk leven met een gevaarlijke baan.

Kill Boksoon (2023)

Kill Boksoon (2023) on IMDb

Lees verder »

Kandahar (2023)

Kandahar is een meeslepende actiethriller die je op het puntje van je stoel houdt. De film is geregisseerd door Ric Roman Waugh, die ook de films Angel Has Fallen en Greenland maakte. Gerard Butler is uitstekend in de rol van Tom Harris. Hij weet de spanning en de urgentie van de situatie perfect te verbeelden.

Kandahar (2023)

Kandahar (2023) on IMDb

Lees verder »

The Mother (2023)

Een huurmoordenares die haar dochter heeft afgestaan, wordt gedwongen om haar te redden van haar meedogenloze ex-vriend. In een race tegen de klok moet ze haar vaardigheden gebruiken om haar dochter te beschermen en haar eigen verleden te confronteren.

The Mother (2023)

The Mother (2023) on IMDb

Lees verder »

Extraction 2 (2023)

Extraction 2 (2023) zet het spannende verhaal voort van de stoere huurling Tyler Rake, gespeeld door Chris Hemsworth. Na de gebeurtenissen van de eerste film, belooft deze sequel meer intense actie, complexere missies en nog hogere inzetten. Fans kunnen een mix verwachten van brutale gevechten, indrukwekkende stunts en emotionele diepgang die het karakter van Rake verder ontwikkelt. Extraction 2 is een must-see voor liefhebbers van actie en suspense, waarbij het verhaal de kijker op het puntje van de stoel houdt.

Extraction 2 (2023)

Extraction II (2023) on IMDb

Lees verder »

Bullet Train (2022)

Een Bullet Train vol moordenaars is op weg naar zijn bestemming, en ze zijn iets dodelijks van plan. Met Brad Pitt in de hoofdrol als een mysterieuze Amerikaanse huurling genaamd “Ladybug”, regisseert David Leitch van Deadpool 2 deze actievolle film met een all-star line-up waaronder Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Hiroyuki Sanada, Zazie Beetz en Bad Bunny. Maak je klaar voor een rit die je niet snel zult vergeten!

Bullet Train (2022)

Bullet Train (2022) on IMDb

Lees verder »

Top Gun: Maverick (2022)

Top Gun: Maverick, met in de hoofdrol Tom Cruise, heeft een blijvende indruk gemaakt sinds zijn release. Met Miles Teller als de zoon van Cruise’s overleden co-piloot Goose, en een gedenkwaardige verschijning van Val Kilmer, heeft deze sequel lof geoogst voor zowel zijn spectaculaire luchtgevechtscènes als zijn emotionele diepgang. Meer dan een jaar na de release blijft de film in de schijnwerpers staan en wordt zelfs besproken als potentieel Oscar-materiaal, waarmee het zich vestigt als een iconische toevoeging aan het actie- en luchtvaartgenre.
top-gun-maverick

Top Gun: Maverick (2022)

Top Gun: Maverick (2022) on IMDb

Lees verder »

Nog niet gevonden wat je zocht?

Kijk dan eens naar een van de volgende top 10’s:

Top 10 grappige actiefilms

Komedie film Netflix

Franse films op Netflix

Beste actiefilms

Misschien zit daar wel tussen wat je zoekt!

Eric

Eric

Eric is een gepassioneerde film- en seriekenner met een voorliefde voor sciencefiction, nostalgie en unieke verhalen. Hij vermijdt romantische komedies en zoekt altijd naar verrassende en grensverleggende verhalen op het scherm.