Erotische films op Netflix Top 10

Heb jij ook een zwak voor erotiek, dan zul je blij zijn met wat Netflix te bieden heeft. Ze hebben een hele reeks erotische films die echt de moeite waard zijn. In mijn favoriete lijstje van top 10 erotische films op Netflix vind je echt van alles: van diepgewortelde romances tot wilde seks.

Erotische films op Netflix Top 10

Amar (2017)

Deze Spaanse film onderzoekt de complexiteit van een eerste liefde en de overweldigende passie die ermee gepaard gaat. Het is een verhaal vol met jonge verlangens en de onvermijdelijke uitdagingen die de eerste liefde met zich meebrengt. Een redelijke film, María Pedraza maakt een hoop goed met haar dromerige zwoele blik…en een prima actrices.

Amar (2017)

Amar (2017) on IMDb

Lees verder »

365 Days (DNI) (2020)

Deze Poolse film, die wereldwijd aandacht trok, vertelt het verhaal van een jonge vrouw die gevangen wordt genomen en 365 dagen krijgt om verliefd te worden op haar ontvoerder.

Deze Poolse film heeft zijn hoogtepunten, vooral de scènes met erotiek en prachtige vrouwen vallen op. Hoewel het verhaal enigszins zwak is en het einde wat te wensen overlaat, zijn er toch intrigerende momenten die de moeite waard zijn om te ontdekken.

365 Days (2020)

365 Days (2020) on IMDb

Lees verder »

Fifty Shades Darker (2017)

Het vervolg op Fifty Shades of Grey, deze film duikt dieper in de complexe relatie tussen Anastasia Steele en Christian Grey. Het verkent de grenzen van vertrouwen en controle in een BDSM-relatie. Niet zo goed als het eerste deel maar zeker wel de moeite waard. Niet zo goed als het eerste deel maar toch vermakelijk.

Fifty Shades Darker (2017)

Fifty Shades Darker (2017) on IMDb

Lees verder »

Friends with Benefits (2011) ⭐ Onze favoriet

Deze film combineert humor met sensualiteit en vertelt het verhaal van twee vrienden die besluiten om een seksuele relatie te hebben zonder emotionele betrokkenheid. Het verkent de uitdagingen en complicaties die daarbij komen kijken. Persoonlijk mijn favoriet.

Friends with Benefits (2011)

Friends with Benefits (2011) on IMDb

Lees verder »

Addicted (2014)

Een verhaal over obsessie en gevaarlijke verlangens. De film volgt een succesvolle vrouw wiens risicovolle affaires haar leven en huwelijk bedreigen.

Addicted (2014)

Addicted (2014) on IMDb

Lees verder »

High Society (2018)

Een gepassioneerde film over een curator van een kunstgalerie en haar echtgenoot die streven naar erkenning binnen de elite. Echter, raakt ze verstrikt in een vurige affaire met een fotograaf.

Een boeiende film die diepgaande thema’s zoals hebzucht, ambitie en moraliteit verkent. De karakterontwikkeling en sociale dynamiek houden je geboeid, terwijl de film zowel persoonlijke als maatschappelijke kwesties aansnijdt.

High Society (2018)

High Society (2018) on IMDb

Lees verder »

Burlesque (2010)

Deze muzikale film, met sterren als Cher en Christina Aguilera, combineert het verleidelijke van burlesqueshows met een verhaal over ambitie, liefde en het vinden van je eigen stem.

Burlesque (2010)

Burlesque (2010) on IMDb

Lees verder »

Ibiza (2018)

Een lichte en humoristische kijk op erotische verlangens, deze film volgt een groep vriendinnen op een wilde reis naar Ibiza, waar ze liefde, lust en een goede dosis avontuur vinden.

Ibiza (2018)

Ibiza (2018) on IMDb

Lees verder »

White Girl (2016)

Een gedurfd verhaal over een jonge studente die verstrikt raakt in een wereld van verleiding en drugs. Deze film verkent thema’s van macht, begeerte en zelfdestructie.

White Girl (2016)

White Girl (2016) on IMDb

Lees verder »

Dry Martina (2018)

Een Argentijns-Chileense film die het verhaal vertelt van een zangeres die haar seksuele begeerte en identiteit herontdekt na een onverwachte ontmoeting. Het is een verhaal over passie, verlies en wedergeboorte.

Dry Martina (2018)

Dry Martina (2018) on IMDb

Lees verder »

Nog niet gevonden wat je zocht?

Kijk dan eens naar een van de volgende top 10’s:

Top 10 spannendste films

– Franse films op Netflix

– Scandinavische films op Netflix

– Drama films op Netflix

Misschien zit daar wel tussen wat je zoekt!

BingeTime

BingeTime