Horror films op HBO Max Top 10

Liefhebbers van horror, opgelet! HBO Max heeft een indrukwekkende collectie horrorfilms die gegarandeerd kippenvel zullen veroorzaken. Van klassiekers tot recente releases, deze top 10 horror films op HBO Max biedt een breed scala aan huiveringwekkende verhalen. 

Horror films op HBO Max Top 10

The Conjuring filmreeks (2013-2021)

Deze reeks, gebaseerd op de echte zaken van paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren, biedt een mix van jump scares en psychologische spanning. Elke film in de reeks verkent een nieuw, angstaanjagend verhaal. Misschien verwacht je het niet maar de films reeks begint eigenlijk met Annabelle: Creation uit 2017!

Bekijk alle Conjuring films in de juiste volgorde

Annabelle: Creation (2017)

Annabelle: Creation (2017) on IMDb

Lees verder »

It filmreeks (2017-2019)

Gebaseerd op Stephen King’s iconische roman, volgt deze tweedelige reeks de strijd van een groep kinderen, en later volwassenen, tegen de angstaanjagende entiteit Pennywise.

It (2017)

It (2017) on IMDb

Lees verder »

It Chapter Two (2019)

It Chapter Two (2019) on IMDb

Lees verder »

The Exorcist (1973)

Een ware klassieker in het horror-genre. Deze film, die draait om een meisje dat bezeten is door een demon en de exorcist die haar probeert te redden, blijft decennia later nog steeds een van de engste films ooit.

The Exorcist (1973)

The Exorcist (1973) on IMDb

Lees verder »

Doctor Sleep (2019)

Deze film, een vervolg op Stephen King’s ‘The Shining’, combineert elementen van psychologische horror met bovennatuurlijke spanning, en volgt het leven van een nu-volwassen Danny Torrance.

Doctor Sleep (2019)

Doctor Sleep (2019) on IMDb

Lees verder »

Constantine (2005)

Deze bovennatuurlijke thriller, met Keanu Reeves in de hoofdrol, verkent de strijd tussen hemelse en helse krachten, waarbij John Constantine zich inzet om de balans te handhaven.

Constantine (2005)

Constantine (2005) on IMDb

Lees verder »

The Wretched (2019)

Deze film neemt je mee in een verontrustend verhaal over een tienerjongen die geconfronteerd wordt met een duizend jaar oude heks, die zich verstopt in de huid van de buurvrouw. Een beklemmende strijd tussen goed en kwaad ontvouwt zich in deze moderne horrorfilm.

The Wretched (2020)

The Wretched (2020) on IMDb

Lees verder »

I See You (2019)

Een unieke mix van horror en thriller, waarin een rechercheur en zijn familie te maken krijgen met vreemde gebeurtenissen die verband houden met een lopend onderzoek.

I See You

I See You (2019) on IMDb

Lees verder »

Evil Dead Rise (2023)

De nieuwste toevoeging aan de ‘Evil Dead’-franchise brengt het angstaanjagende verhaal naar de moderne stedelijke omgeving, met alle bloederige en angstaanjagende momenten van dien.

Evil Dead Rise (2023)

Evil Dead Rise (2023) on IMDb

Lees verder »

The Dark and the Wicked (2020)

Deze film biedt een intens en claustrofobisch horrorverhaal dat zich afspeelt op een afgelegen boerderij, waar een familie wordt geconfronteerd met onverklaarbare en angstaanjagende verschijnselen.

The Dark and the Wicked (2020)

The Dark and the Wicked (2020) on IMDb

Lees verder »

Wrong Turn (2003)

Deze cultklassieker brengt een groep vrienden in de wildernis van West Virginia, waar ze worden gestalkt door een groep kannibalistische bergbewoners.

Wrong Turn (2003)

Wrong Turn (2003) on IMDb

Lees verder »

Nog niet gevonden wat je zocht?

Kijk dan eens naar een van de volgende lijstjes met films en series:

Volledig HBO Max aanbod

Beste films op HBO Max

Leuke films op HBO Max

Nieuwe films op HBO Max

Lesbische films op HBO Max

Misschien zit daar wel tussen wat je zoekt!

Rens van der Wurff

Rens van der Wurff

Film enthousiast, die zijn liefde voor films graag met je deelt!