6 Nieuwe films op HBO Max

Ben je op zoek naar nieuwe films op HBO Max? Kijk dan niet verder! Hier is een selectie van zes recente toevoegingen die zeker de moeite waard zijn. Van komedie tot drama, deze films bieden een diversiteit aan verhalen en stijlen die je niet wilt missen.

6 Nieuwe films op HBO Max

Time Bomb Y2K (2023)

Deze film neemt ons mee terug naar de late jaren ’90, waar de angst voor het millenniumbug hoogtij viert. Een spannende mix van historisch drama en thriller, die de kijker meeneemt naar een tijd waarin de wereld op de rand van een technologische crisis stond.

Time Bomb Y2K (2023)

Time Bomb Y2K (2023) on IMDb

Lees verder »

Daniel (2023)

Een aangrijpend drama dat het verhaal vertelt van Daniel, een jongeman die worstelt met de uitdagingen van het moderne leven. Deze film biedt een diep inzicht in de hedendaagse maatschappij en de persoonlijke strijd van het individu.

Daniel (2023)

Daniel (2023) on IMDb

Lees verder »

Barbie (2023)

Een frisse kijk op het iconische speelgoedfiguurtje, deze film brengt Barbie tot leven in een avontuur vol humor, mode en vriendschap. Een leuke film voor alle leeftijden, die zowel nostalgie oproept als nieuwe verhalen vertelt.

Barbie (2023)

Barbie (2023) on IMDb

Lees verder »

Leo Reich: Literally Who Cares?! (2023)

Een unieke komedie die het leven belicht van Leo Reich, een stand-up comedian die bekend staat om zijn scherpe humor en ongefilterde meningen. Deze film belooft een lachwekkende ervaring met een vleugje zelfreflectie.

Leo Reich: Literally Who Cares?! (2023)

Leo Reich: Literally Who Cares?! (2023) on IMDb

Lees verder »

Trees, and Other Entanglements (2023)

Een artistieke film die de complexe relatie tussen mens en natuur verkent. Met zijn poëtische benadering en prachtige beelden biedt deze film een diepe en betoverende kijk op onze interactie met de wereld om ons heen.

Master Moley By Royal Invitation (2020)

Een hartverwarmend familieverhaal over Master Moley, een moedige mol die een uitnodiging ontvangt van de koninklijke familie. Deze animatiefilm is een avontuur vol humor en levenslessen, perfect voor een familie filmavond.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Kijk dan eens naar een van de volgende lijstjes met films en series:

Volledig HBO Max aanbod

Beste films op HBO Max

Leuke films op HBO Max

Horror films op HBO Max

Nieuwe series op HBO Max

Misschien zit daar wel tussen wat je zoekt!

Rens van der Wurff

Rens van der Wurff

Film enthousiast, die zijn liefde voor films graag met je deelt!