Beste comedy films top 10 van 2024

Vind de beste streambare komedie films van 2024. Deze pagina biedt een top 10 lijst van de meest lachwekkende en streambare komediefilms. Ideaal voor filmliefhebbers die op zoek zijn naar humoristisch vermaak.

Top 10 komediefilms

Lift (2024)

In Lift (2024), een spannende actiekomedie op Netflix, bundelen Kevin Hart en Gugu Mbatha-Raw als ex-koppel hun krachten voor een gedurfde en bijna onmogelijke overval op een passagiersvlucht. De film, geregisseerd door F. Gary Gray, combineert spanning en humor met een sterrencast in een adembenemend avontuur hoog in de lucht. Met zijn onverwachte wendingen belooft Lift de kijkers op het puntje van hun stoel te houden.

Lift (2024)

Lift (2024) on IMDb

Lees verder »

Poison (2023)

In Poison, een nieuwere thriller op Netflix, volgen we het verhaal van een briljante maar getormenteerde detective die verstrikt raakt in een web van leugens en verraad tijdens het onderzoeken van een reeks mysterieuze vergiftigingen. Deze film, bekend om zijn duistere sfeer en complexe plot, sleept de kijker mee in een wereld waar niemand te vertrouwen is en elke wending onvoorspelbaar is. “Poison” is een meeslepende rit vol suspense, die het publiek tot de laatste minuut in spanning houdt.

Poison (2023)

Poison (2023) on IMDb

Lees verder »

Magic Mike’s Last Dance (2023)

Mike Lane, aka “Magic” Mike is terug – shaking it to the beat once more! In de derde aflevering van Steven Soderbergh’s franchise met Channing Tatum in de hoofdrol als een grootmoedige en ijzersterke stripper uit Florida wordt Mike uit zijn pensioen gelokt voor een laatste klus. We hoeven niet lang te wachten voordat zijn plan duidelijk wordt; binnen tien minuten zien we dat hij zijn meubelzaak tijdens de pandemie heeft verloren en werk aanneemt als barman voor catered events in Miami – waar hij Max (Salma Hayek Pinault) ontmoet, een vervreemde vrouw die zelf wil scheiden van haar superrijke man in Londen. Deze keer zal Magic’Mike niet te stoppen zijn…

 

Magic Mike’s Last Dance (2023)

Magic Mike's Last Dance (2023) on IMDb

Lees verder »

Barbie (2023)

Barbie 2023 is een levendige comedy die zich afspeelt in de fantastische wereld van Barbie Land, waar Barbie en Ken genieten van een ogenschijnlijk perfect leven. Het avontuur begint wanneer ze naar de echte wereld overstappen, waar ze zowel de vreugden als de uitdagingen van het menselijk bestaan ontdekken. Deze film biedt een mix van humor en inzicht, en zet een moderne draai aan het klassieke Barbie-verhaal.

Barbie (2023)

Barbie (2023) on IMDb

Lees verder »

Superbad (2007)

Superbad is een iconische tienerkomedie die het verhaal vertelt van twee middelbare schoolvrienden die een gedenkwaardige avond ervaren voordat ze elk hun eigen weg gaan naar verschillende universiteiten. De film heeft een blijvende populariteit verworven door zijn scherpe humor en herkenbare karakters.

Superbad (2007)

Superbad (2007) on IMDb

Lees verder »

Leo (2023)

Leo is een animatiefilm geregisseerd door Robert Marianetti, Robert Smigel en David Wachtenheim. Adam Sandler spreekt de titelrol van Leo in, een 74-jarige tuatara die betrokken raakt bij de levens van diverse studenten en hen van advies voorziet. De film, uitgebracht door Sandler’s Happy Madison Productions en beschikbaar op Netflix sinds 21 november 2023, is goed ontvangen door critici.

Leo (2023)

Leo (2023) on IMDb

Lees verder »

Your Place Or Mine (2023)

Je hoeft je niet meer af te vragen naar wiens huis je moet gaan – Reese Witherspoon en Ashton Kutcher wijzen ons de weg in deze schattige romkom vol vakantievibes! Twee BFF’s besluiten voor een week van huis te ruilen, om te ontdekken dat wat ze dachten dat hen gelukkig zou maken niet altijd het geval is. Tijd weg kan essentieel zijn bij het nemen van levensbeslissingen!

Your Place or Mine (2023)

Your Place or Mine (2023) on IMDb

Lees verder »

We have a ghost (2023)

Kevin’s familie had nooit verwacht dat de verhuizing naar hun nieuwe huis het begin zou zijn van een wild avontuur! Maar wanneer ze de ondeugende geest Ernest (gespeeld door David Harbour) ontdekken, en samen met hem op een onstuimig onderzoek gaan om zijn mysterieuze verleden bloot te leggen, raken ze verwikkeld in serieuze CIA-zaken.

We Have a Ghost (2023)

We Have a Ghost (2023) on IMDb

Lees verder »

Faraway (2023)

Wanneer een ambitieuze schrijver naar een afgelegen landhuis verhuist om aan haar tweede boek te werken, raakt ze verstrikt in haar eigen fantasieën en paranoia. Deze film zit boordevol humor en een cast die bestaat uit Saoirse Ronan en Timothée Chalamet.

Faraway (2023)

Faraway (2023) on IMDb

Lees verder »

Beau is afraid (2023)

De film vertelt het verhaal van Beau, die bang is voor bijna alles. Wanneer zijn ouders naar de stad gaan, moet hij alleen thuis blijven en wordt hij geconfronteerd met zijn angsten. Met grappige situaties en een hartverwarmend verhaal, zal deze film je zeker aan het lachen maken. 

Beau Is Afraid (2023)

Beau Is Afraid (2023) on IMDb

Lees verder »

Nog niet gevonden wat je zocht?

Kijk dan eens naar een van de volgende top 10’s:

Komedie films Netflix

Top 10 grappige familiefilms

Top 10 grappige animatiefilms

Top 10 grappige actiefilms

Top 10 grappige films over liefde

Misschien zit daar wel tussen wat je zoekt!

Eric

Eric

Eric is een gepassioneerde film- en seriekenner met een voorliefde voor sciencefiction, nostalgie en unieke verhalen. Hij vermijdt romantische komedies en zoekt altijd naar verrassende en grensverleggende verhalen op het scherm.