Beste actie comedy films top 10

Houd jij van films en mag het best wat actie en humor hebben? Dan is deze lijst met de top 10 beste actie comedy films zeker iets voor jou! Van knotsgekke superschurken tot helden met een onverwoestbaar gevoel voor humor, we hebben alles wat je nodig hebt om even helemaal op te gaan in je favoriete actie genre!

 

 

Top 10 actie komedies

The Paper Tigers (2020) 

In deze film volgen we drie vrienden die als kinderen samen martial arts les hebben gevolgd. Wanneer hun leraar plotseling overlijdt, gaan ze op zoek naar de waarheid over zijn dood en nemen ze het op tegen de opvolger van hun leraar. Het resultaat is een hilarische film met veel actie en geweldige martial arts scènes.

The Paper Tigers (2020) on IMDb

Spy (2015)

Melissa McCarthy speelt een onhandige en ietwat vreemde CIA analist die in het diepe wordt gegooid om een gevaarlijke wapenhandelaar op te sporen. De film zit vol met onverwachte wendingen, leuke humor en een geweldige cast. De actiescènes zijn spectaculair en de film zit vol met grappige momenten.

Spy (2015) on IMDb

Thor: Ragnarok (2017)

Deze superheldenfilm heeft alles wat je nodig hebt. Een fantastische cast, geweldige humor en spectaculaire actiescènes. We zien Thor zijn hamer verliezen en gedwongen worden om te vechten in een gladiator strijd. Samen met de Hulk en Loki moet hij alles op alles zetten om zijn thuisplaneet te redden.

Thor: Ragnarok (2017) on IMDb

Thor: Ragnarok (2017)

Thor: Ragnarok (2017) on IMDb

Lees verder »

Guardians Of The Galaxy (2014)

Deze Sci-Fi actie comedy is een ware parel. De film volgt team Guardians die bestaan uit personages zoals Star-Lord, Gamora, Drax The Destroyer, Rocket en Groot. De film heeft geweldige actie scènes, goed ontwikkelde personages en grappige momenten die deze film tot een absolute favoriet maken.

Guardians of the Galaxy (2014) on IMDb

Guardians of the Galaxy (2014)

Guardians of the Galaxy (2014) on IMDb

Lees verder »

Kick-Ass (2010)

Een komische film over een jongen die besluit om als superheld te vechten tegen misdaad. Kick-Ass is een oprechte actiefilm met een flinke dosis humor. Het plot is boeiend, de karakters zijn leuk en de actie is geweldig. Kick-Ass is een must-see voor alle actie comedy fans.

Kick-Ass (2010) on IMDb

Kick-Ass (2010)

Kick-Ass (2010) on IMDb

Lees verder »

The Nice Guys (2016)

Deze film speelt zich af in een neonverlicht Los Angeles in de jaren ’70 en volgt twee privédetectives die op zoek zijn naar een vermist meisje. Ryan Gosling speelt een van de detectives en zijn rol levert veel lachwekkende momenten op. De film is een perfecte mix van actie, drama en humor.

The Nice Guys (2016) on IMDb

The Suicide Squad (2021)

Een film die zeker niet mag ontbreken op deze lijst is The Suicide Squad. Deze actie film volgt een groep van mislukkelingen die verplicht worden om samen te werken om een gevaarlijke opdracht uit te voeren. De film is een geweldige mix van actie en humor en laat zien hoe sommige mensen ondanks hun slechte reputatie, toch nog iets positiefs kunnen bijdragen aan de wereld.

The Suicide Squad (2021) on IMDb

The Suicide Squad (2021)

The Suicide Squad (2021) on IMDb

Lees verder »

Deadpool (2016)

Een sarcastische superheld die allesbehalve je typische superhero is. Deadpool is een film vol met actiescènes, bloederige gevechten en heel veel humor. De film is brutaal, ongefilterd en houdt je aan het lachen van begin tot eind.

Deadpool (2016) on IMDb

Deadpool (2016)

Deadpool (2016) on IMDb

Lees verder »

Shazam (2019)

Een grappige en hartverwarmende film over de 14-jarige Billy Batson, die door de tovenaar Shazam de kracht krijgt om in een volwassen superheld te veranderen. De film zit vol met actie, humor en toont de moeilijkheden van volwassen worden in een wereld vol gevaren.

 

Shazam! (2019) on IMDb

Shazam! (2019)

Shazam! (2019) on IMDb

Lees verder »

Free Guy (2021)

Deze film volgt Guy, een NPC (Non-Player Character) in een open wereld videogame. Wanneer zijn wereld wordt bedreigt, besluit hij om zelf actie te ondernemen. De film is gevuld met hilarische momenten, geweldige actie en visueel indrukwekkende scènes.

Free Guy (2021) on IMDb

Free Guy (2021)

Free Guy (2021) on IMDb

Lees verder »

Nog niet gevonden wat je zocht?

Kijk dan eens naar een van de volgende top 10’s:

Top 10 Actiefilms

Top 10 Comedyfilms

– Beste 10 Marvel films

– Beste 10 DC films

– Beste superhelden films

Misschien zit daar wel tussen wat je zoekt!

Rens van der Wurff

Rens van der Wurff

Film enthousiast, die zijn liefde voor films graag met je deelt!