De top 10 grappige familiefilms

Heb je zin in een avondje gezelligheid met het hele gezin? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor je: een lijst met de top 10 grappigste familiefilms die je gezien moet hebben! Deze films zitten boordevol humor en zijn geschikt voor jong en oud. En het beste van alles? Je hoeft niet eens de deur uit om van deze geweldige films te genieten! Leun achterover en geniet van onze lijst met de allerbeste grappige familiefilms.

 

 

Table of Contents

Shrek (2001)

Shrek is een hilarische film die je niet mag missen. Het vertelt het verhaal van een groene, smerige en onbeleefde oger die op een dag gedwongen wordt om een prinses te redden. Maar het is niet zomaar een prinses, want zij heeft een groot geheim. Deze film zit vol met grappige personages en humoristische taferelen. Een must-see voor het hele gezin!

Shrek (2001) on IMDb

Shrek (2001)

Shrek (2001) on IMDb

Lees verder »

Home Alone (1990)

Wie kent deze klassieker niet? Home Alone vertelt het verhaal van de 8-jarige Kevin die per ongeluk wordt achtergelaten door zijn familie terwijl zij op vakantie gaan. Kevin moet zichzelf zien te redden en zijn huis beschermen tegen twee boeven. Deze film zit vol met komische momenten en is een echte kerstklassieker.

Home Alone (1990) on IMDb

Home Alone (1990)

Home Alone (1990) on IMDb

Lees verder »

Minions (2015)

Minions zijn de kleine gele wezentjes die we allemaal kennen en liefhebben. In deze film gaan de minions op zoek naar een meester om te dienen. Ze reizen door heel de wereld en komen in de meest hilarische situaties terecht. Deze film is perfect voor een avond vol plezier met het hele gezin.

Minions (2015) on IMDb

Alvin and the Chipmunks (2007)

Alvin, Simon en Theodore zijn beroemde eekhoorns die dol zijn op zingen. In deze film wordt hun leven op z’n kop gezet wanneer ze bij Dave, een muziekproducent, terechtkomen. Deze film is perfect voor een avond vol muzikale en komische momenten.

Alvin and the Chipmunks (2007) on IMDb

Garfield: The Movie (2004)

Garfield is een van de bekendste katten ter wereld. In deze film gaat Garfield op zoek naar avontuur en beleeft hij de meest hilarische situaties. Als je van katten houdt, dan is deze film zeker de moeite waard.

Garfield (2004) on IMDb

SpongeBob Movie: Sponge Out of Water (2015)

pongeBob SquarePants is een van de grappigste tekenfilmfiguren ooit. In deze film gaan SpongeBob en zijn vrienden op zoek naar een recept voor een hamburger dat gestolen is. Tijdens hun reis komen ze terecht in de meest vreemde en hilarische situaties.

The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water (2015) on IMDb

Asterix at the Olympic Games (2008)

Asterix en Obelix zijn twee Gallische helden die bekend staan om hun moed en slimheid. In deze film gaan ze de strijd aan met de Romeinen tijdens de Olympische Spelen. Deze film zit vol met komische momenten en is perfect voor het hele gezin.

Asterix at the Olympic Games (2008) on IMDb

Ice Age (2002)

Ice Age is een komische animatiefilm die zich afspeelt tijdens de ijstijd. De film volgt de avonturen van een mammoet, een sabeltandtijger en een luiaard die samen een mensenbaby moeten beschermen. Deze film zit vol met humor en is een echte aanrader.

Cats & Dogs (2001) on IMDb

Ice Age (2002)

Ice Age (2002) on IMDb

Lees verder »

Cats and Dogs (2001)

In deze film draait alles om de eeuwenoude strijd tussen katten en honden. Deze film is gevuld met komische momenten en is perfect voor een avondje lachen met het hele gezin.

 

Cats & Dogs (2001) on IMDb

Baby’s Day Out (1994)

Baby’s Day Out is een komische avonturenfilm over een baby die ontvoerd wordt en terechtkomt in een avontuur. Deze film zit vol met grappige momenten en is perfect voor het hele gezin.

Baby's Day Out (1994) on IMDb

Nog niet gevonden wat je zocht?

Kijk dan eens naar een van de volgende top 10’s:

Top 10 familiefilms

Top 10 Comedyfilms

Misschien zit daar wel tussen wat je zoekt!

Foto van Rens van der Wurff

Rens van der Wurff

Film enthousiast, die zijn liefde voor films graag met je deelt!