Komedie films Netflix top 10

De beste Netflix Komedies van 2024: Ontdek onze top 10 van hilarische en streambare komediefilms. Deze lijst is ideaal voor filmliefhebbers die op zoek zijn naar humor en entertainment. Bereid je voor op een avond vol lachen met de beste komedies die Netflix te bieden heeft.

Top 10 Netflix komediefilms

Leo (2023)

Deze animatiefilm van Netflix, met Adam Sandler als de stem van een 74-jarige hagedis genaamd Leo, gaat over een klasdier dat belangrijke levenslessen leert aan basisschoolleerlingen. Leo, die aanvankelijk probeert te ontsnappen uit zijn terrarium, realiseert zich dat hij kinderen waardevolle adviezen kan geven en wordt onbedoeld een mentor voor hen​.

Leo (2023)

Leo (2023) on IMDb

Lees verder »

Sing (2016)

“Sing” (2016) is een animatiekomedie van Illumination Entertainment, gesitueerd in een wereld van antropomorfe dieren. Koala Buster Moon organiseert een zangwedstrijd met een per ongeluk te hoog aangekondigde prijs om zijn theater te redden, wat diverse deelnemers aantrekt, zoals Rosita, Ash, Johnny, Mike en Gunter. Deze personages groeien zowel artistiek als individueel door persoonlijke uitdagingen. De film, met meer dan 60 liedjes en een Golden Globe-genomineerd nummer van Stevie Wonder en Ariana Grande, werd positief ontvangen en kreeg een vervolg, “Sing 2”, in 2021.

Sing (2016)

Sing (2016) on IMDb

Lees verder »

Lift (2024)

In Lift (2024), een spannende actiekomedie op Netflix, bundelen Kevin Hart en Gugu Mbatha-Raw als ex-koppel hun krachten voor een gedurfde en bijna onmogelijke overval op een passagiersvlucht. De film, geregisseerd door F. Gary Gray, combineert spanning en humor met een sterrencast in een adembenemend avontuur hoog in de lucht. Met zijn onverwachte wendingen belooft Lift de kijkers op het puntje van hun stoel te houden.

Lift (2024)

Lift (2024) on IMDb

Lees verder »
Magic Mike's Last Dance (2023) on IMDb

Superbad (2007)

Superbad: Deze klassieke tienerkomedie volgt twee middelbare scholieren die een onvergetelijke nacht beleven voordat ze naar verschillende colleges gaan. De film blijft populair vanwege zijn humor en herkenbare personages.

Superbad (2007)

Superbad (2007) on IMDb

Lees verder »

Murder Mystery 2 (2023)

Dit vervolg op de succesvolle Netflix-komedie Murder Mystery belooft weer een mix van humor en spanning. Hoewel specifieke plotdetails onbekend zijn, verwachten we opnieuw een avontuur vol intriges en komische verwikkelingen. De terugkeer van geliefde personages in nieuwe, hilarische situaties maakt dit vervolg tot een spannende kijkervaring voor fans van het eerste deel en liefhebbers van luchtige, humoristische mysteries.

Murder Mystery 2 (2023)

Murder Mystery 2 (2023) on IMDb

Lees verder »

Home (2015)

Deze DreamWorks-animatiefilm uit 2015 gaat over een buitenaards ras genaamd de Boov die de aarde binnenvallen en een meisje genaamd Tip ontvoeren, die samenwerkt met een verstoten Boov genaamd Oh om haar moeder te vinden​​.

Home (2015)

Home (2015) on IMDb

Lees verder »

Shrek 2 (2004)

Dit geliefde vervolg in de Shrek-serie volgt Shrek en Fiona terwijl ze Fiona’s ouders ontmoeten. De film staat bekend om zijn humor en is populair bij een breed publiek.

Shrek 2 (2004)

Shrek 2 (2004) on IMDb

Lees verder »

Ted (2012)

Deze komedie volgt het leven van John en zijn levende teddybeer Ted, die samen opgroeiden en nu als volwassenen hun vriendschap en de uitdagingen van het leven aangaan.

Ted (2012)

Ted (2012) on IMDb

Lees verder »

American Pie (1999)

American Pie is een klassieke tienerkomedie die nog steeds goed vermaakt. De film volgt vier vrienden die hun maagdelijkheid willen verliezen voordat ze gaan studeren. De film is vol platte humor, maar ook met herkenbare momenten over het puberbrein.

American Pie (1999)

American Pie (1999) on IMDb

Lees verder »

Yes Day (2021)

Yes Day is een familiekomedie waarin ouders, gespeeld door Jennifer Garner en Edgar Ramírez, hun drie kinderen 24 uur lang alle verzoeken laten doen. De film draait om het avontuur en de chaos die ontstaan wanneer de ouders geen “nee” kunnen zeggen, waardoor de familiebanden op een unieke en humoristische manier worden getest. Deze film benadrukt de waarde van familie, plezier en het belang van balans tussen discipline en vrijheid in de opvoeding.

Yes Day (2021)

Yes Day (2021) on IMDb

Lees verder »

Nog niet gevonden wat je zocht?

Kijk dan eens naar een van de volgende top 10’s:

Romantische films op Netflix

Actiefilms op Netflix

Alle films op Netflix

Top 10 grappige films over liefde

Top 10 grappige horrorfilms 

Misschien zit daar wel tussen wat je zoekt!

Foto van Eric

Eric

Eric is een gepassioneerde film- en seriekenner met een voorliefde voor sciencefiction, nostalgie en unieke verhalen. Hij vermijdt romantische komedies en zoekt altijd naar verrassende en grensverleggende verhalen op het scherm.