Nieuwe animatiefilms + releases in 2023

Houd je van animatiefilms? Dan heb je geluk, want dit jaar belooft vol te zitten met fantastische animatiefilms waar je van kunt genieten. Of je nu van actie, komedie, avontuur of iets daartussenin houdt, er is voor elk wat wils. Dus leun achterover en ontdek de top 10 nieuwste animatiefilms die in 2023 uitkomen of uit zijn gekomen, met een uitgebreide introductie van elke film.

 

Nieuwe animatiefilms en releases

Puss in Boots: The Last Wish - 20 januari 2023

Deze film gaat over de geliefde kat, Puss in Boots, die op zoek gaat naar de legendarische laatste wens bij de fontein van het eeuwige leven. Samen met zijn vrienden moet hij het opnemen tegen schurken en gevaren om zijn doel te bereiken.

Puss in Boots: The Last Wish (2022)

Puss in Boots: The Last Wish (2022) on IMDb

Lees verder »

Spider-Man: Across the Spider-Verse - 02 juni 2023

Als een vervolg op de lovend ontvangen Spider-Man: Into the Spider-Verse van 2018, volgt dit verhaal de avonturen van Miles Morales, de Spider-Man van zijn eigen realiteit. Wanneer hij kennis maakt met versies van Spider-Men uit andere dimensies, moeten ze samenwerken om hun wereld te redden.

Elemental - 16 juni 2023

Deze film vertelt het verhaal van een jonge prinses die de hulp van een magische elementaire wezen inroept om haar koninkrijk te beschermen tegen een kwaadaardige kracht. Samen moeten ze het opnemen tegen verschillende uitdagingen op hun pad en hun krachten bundelen om hun doel te bereiken.

Elemental (2023)

Elemental (2023) on IMDb

Lees verder »

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem - 03 augustus 2023

Deze klassieke helden keren terug in deze actievolle film, waarin de Turtles hun stad moeten beschermen tegen slechteriken. Maar wanneer ze worden geconfronteerd met een nieuwe vijand die nog sterker is dan ze ooit hadden gedacht, moeten ze alles op alles zetten om te overwinnen.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem (2023)

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem (2023) on IMDb

Lees verder »

The Monkey King - 18 augustus 2023

Dit epische avontuur volgt de beroemde Monkey King en zijn bondgenoten terwijl ze een missie uitvoeren om hun wereld te beschermen. Maar wanneer ze worden geconfronteerd met verraad van binnen het team, moeten ze hun krachten bundelen om te overwinnen.

The Monkey King (2023)

The Monkey King (2023) on IMDb

Lees verder »

Snoopy Presents: One-of-a-kind Marchie Photos - 18 augustus 2023

Deze film volgt de beroemde hond, Snoopy, terwijl hij zijn eigen foto-expositie organiseert met foto’s die hij heeft genomen op zijn reizen door de wereld. Met zijn vrienden als gasten, zorgt hij ervoor dat iedereen zijn foto’s kan bewonderen en herinneringen ophaalt.

Snoopy Presents: One-of-a-Kind Marcie (2023)

Snoopy Presents: One-of-a-Kind Marcie (2023) on IMDb

Lees verder »

The Inventor - 25 augustus 2023

Dit is het verhaal van een jonge uitvinder die een spannende ontdekking doet die zijn leven voor altijd verandert. Maar wanneer zijn uitvinding in verkeerde handen terechtkomt en misbruikt wordt, moet hij ingrijpen om de wereld te redden.

The Inventor (2023)

The Inventor (2023) on IMDb

Lees verder »

Paw Patrol: The Mighty Movie - 29 september 2023

In deze komische en avontuurlijke film gaan de heldhaftige Paw Patrol-pups op een missie om het huis van een mysterieus figuur te beschermen. Wanneer ze echter worden tegengewerkt door slechteriken en verrassingen tegenkomen, moeten ze hun krachten bundelen om hun missie te volbrengen.

PAW Patrol: The Mighty Movie (2023)

PAW Patrol: The Mighty Movie (2023) on IMDb

Lees verder »

Trolls Band Together -17 november 2023

In deze muzikale film komen alle Trollen samen om hun muzikale talenten te bewijzen. Maar wanneer een kwaadaardige bedreiging de harmonie verstoort, moeten ze zich verenigen om hun wereld te redden.

Trolls Band Together (2023)

Trolls Band Together (2023) on IMDb

Lees verder »

Wish - 22 november 2023

Deze film vertelt het verhaal van een jong meisje dat een magische wens doet die haar leven voor altijd zal veranderen. Maar wanneer haar wens onvoorziene gevolgen heeft en een kwaadaardige kracht ontketent, moet ze vechten om haar wereld te redden.

Film Wish

Wish (2023)

Wish (2023) on IMDb

Lees verder »

Nog niet gevonden wat je zocht?

Kijk dan eens naar een van de volgende top 10’s:

Grappige animatiefilms

Beste animatiefilms

Japanse tekenfilms

Misschien zit daar wel tussen wat je zoekt!

Rens van der Wurff

Rens van der Wurff

Film enthousiast, die zijn liefde voor films graag met je deelt!