PAW Patrol: The Mighty Movie (2023)

PAW Patrol: The Mighty Movie (2023) on IMDb

Hou je kraag vast, mensen! Adventure City is zojuist een stuk spannender geworden met een meteoorramp zoals je nog nooit hebt gezien. En raad eens? Onze favoriete PAW Patrol-pups zitten midden in deze kosmische chaos! Zet je schrap voor The Mighty Pups, want het wordt echt super.

Maar waar een meteoor is, zijn natuurlijk ook problemen. En raad eens wie die veroorzaakt? Dat klopt, onze aartsrivaal Humdinger, samen met een gekke wetenschapper. En wat willen ze? De superkrachten van de pups natuurlijk! Over slechteriken met grote dromen gesproken.

Nu is het aan de Mighty Pups om Adventure City en de dag te redden. Ze hebben al hun supervaardigheden, moed en een heleboel hondendrift nodig om deze superschurken tegen te houden. Het is een race tegen de klok, mensen, en we rekenen erop dat onze harige helden aan het langste eind trekken.

Dus riemen vast, mensen, want Adventure City wordt op de meest diervriendelijke manier gered. Bereid je voor op een spannend avontuur dat je laat janken om meer. De Mighty Pups zijn hier en ze zijn klaar om hun superkrachten los te laten als nooit tevoren. Ben jij er klaar voor om deel uit te maken van deze epische missie? Het is tijd om erachter te komen!

PAW Patrol: The Mighty Movie | "Pups Get Their Powers" Clip (2023 Movie)
Regisseur:
Cal Brunker
Releasedatum:
2023-09-28
Bingetime rating:
7.10/10
Speelduur:
0m
slogan:
Unleash your powers.

Videos

PAW Patrol: The Mighty Movie | "Pups Get Their Powers" Clip (2023 Movie)
Gerelateerde films tot

PAW Patrol: The Mighty Movie (2023)

Reviews voor

PAW Patrol: The Mighty Movie (2023)