Romantische films op Netflix top 10

Kruip lekker op de bank met een kop warme chocolademelk en ontdek de top 10 romantische films op Netflix. Van hartverwarmende verhalen tot emotionele drama’s, deze selectie zal je zeker raken.

Beste Romantische films op Netflix

The Last Letter from Your Lover (2021)

Twee vrouwen, verbonden door een hartstochtelijke liefdesbrief, ontrafelen een decennia-oud mysterie. Hun zoektocht naar liefde en waarheid neemt ons mee op een emotionele reis door de tijd. Een verhaal over verloren liefde en tweede kansen.

The Last Letter from Your Lover (2021)

The Last Letter from Your Lover (2021) on IMDb

Lees verder »

The Half of It (2020)

Een introverte student helpt een schooljock om de aandacht van zijn crush te winnen. Dit leidt tot onverwachte romantische wendingen. Een moderne, hartverwarmende versie van Cyrano de Bergerac.

The Half of It (2020)

The Half of It (2020) on IMDb

Lees verder »

Lady Chatterley's Lover (2022)

De jonge, getrouwde Connie valt voor haar jachtopziener, wat leidt tot een gepassioneerde en verboden liefdesaffaire. Hun relatie tart de sociale normen van die tijd. Een verhaal over liefde en vrijheid.

Lady Chatterley’s Lover (2022)

Lady Chatterley's Lover (2022) on IMDb

Lees verder »

The Age of Adaline (2015):

Adaline, die door een ongeval niet ouder wordt, leeft een leven van geheimen en vluchtigheid. Wanneer ze verliefd wordt, staat haar onsterfelijkheid op het spel. Een romantisch verhaal met een vleugje fantasie.

The Age of Adaline (2015)

The Age of Adaline (2015) on IMDb

Lees verder »

The Notebook (2004)

Dit epische liefdesverhaal vertelt over Noah en Allie, wiens gepassioneerde romance vol hartstocht en tragedie is. Hun liefde overstijgt tijd en geheugen, waardoor het een onvergetelijk romantisch drama wordt. De film verkent de kracht en duurzaamheid van ware liefde, zelfs te midden van levenslange uitdagingen.

The Notebook (2004)

The Notebook (2004) on IMDb

Lees verder »

Purple Hearts (2022)

Twee tegenpolen sluiten een ongebruikelijke deal en vinden onverwacht ware liefde. Deze film balanceert tussen romantiek en drama. Een verhaal dat zowel ontroert als inspireert.

Purple Hearts (2022)

Purple Hearts (2022) on IMDb

Lees verder »

Wedding Season (2022)

Deze zwarte komedie zit vol met spannende wendingen en combineert op unieke wijze romantiek met thriller-elementen. Het biedt een frisse kijk op het romantische genre, waarbij het conventionele verwachtingen overtreft. Met zijn originele verhaallijn en onverwachte plotwendingen is het een film die de kijker op het puntje van zijn stoel houdt.

Wedding Season (2022)

Wedding Season (2022) on IMDb

Lees verder »

The Reader (2008)

Een complexe relatie tussen een jonge man en een oudere vrouw met een mysterieus verleden. Een film die diepe vragen stelt over liefde, schuld en de menselijke conditie. Een emotioneel krachtig verhaal.

The Reader (2008)

The Reader (2008) on IMDb

Lees verder »

Notting Hill (1999)

Een charmante boekhandelaar valt voor een beroemde actrice. Hun onwaarschijnlijke liefdesverhaal is zowel hartverwarmend als hilarisch. Een tijdloze romantische komedie.

Notting Hill (1999)

Notting Hill (1999) on IMDb

Lees verder »

To All the Boys I've Loved Before (2018)

Deze film is een charmante tienerromantiek over Lara Jean, een jong meisje wiens liefdesbrieven onbedoeld worden verstuurd naar haar vroegere crushes. Het verhaal combineert jeugdige onschuld met de spanning van eerste liefdes. Lara Jean’s ontdekkingstocht in liefde en zelfontplooiing maakt dit een zoete en hartverwarmende filmervaring​​.

To All the Boys I’ve Loved Before (2018)

To All the Boys I've Loved Before (2018) on IMDb

Lees verder »

Nog niet gevonden wat je zocht?

Kijk dan eens naar een van de volgende lijstjes met films en series:

– Top 10 Scandinavische films

-Top Lesbische films op Netflix

Franse films op Netflix

Actiefilms op Netflix

Misschien zit daar wel tussen wat je zoekt!

Eric

Eric

Eric is een gepassioneerde film- en seriekenner met een voorliefde voor sciencefiction, nostalgie en unieke verhalen. Hij vermijdt romantische komedies en zoekt altijd naar verrassende en grensverleggende verhalen op het scherm.