Alle Doctor Strange films in de juiste volgorde

De Marvel Cinematic Universe heeft de afgelopen jaren veel geweldige films gemaakt en een van de meest opvallende was Doctor Strange. Deze magische superheld, gespeeld door Benedict Cumberbatch, is uitgegroeid tot een cult-favoriet voor Marvel-fans. Hieronder zetten we alle Doctor Strange films in de juiste volgorde op een rijtje!

Overzicht Doctor Strange in chronologische volgorde

Doctor Strange (2016)

Doctor Strange (2016) was onze eerste kennismaking met Stephen Vincent Strange als hij op zoek gaat naar een manier om zijn verloren motoriek te herstellen. Onderweg ontdekt hij de spirituele wereld van magie waarin hij zich krachtiger voelt dan ooit.

Doctor Strange (2016)

Doctor Strange (2016) on IMDb

Lees verder »

Thor: Ragnarok (2017)

Thor: Ragnarok (2017) staat bekend als een geweldige film met veel humor en Doctor Strange speelt daar een kleine maar essentiële rol in. Hij reist naar Asgard om Thor te helpen bij zijn missie om Mjolnir terug te halen.

Thor: Ragnarok (2017)

Thor: Ragnarok (2017) on IMDb

Lees verder »

Avengers: Infinity War (2018)

Avengers: Infinity War (2019) was de derde film waarin Doctor Strange optrad, en hij speelde een belangrijke rol in de strijd tegen Thanos. Hij maakte gebruik van zijn magische krachten om Iron Man, Spider-Man en andere helden te helpen tegenover de machtige Titan te staan.

Avengers: Infinity War (2018)

Avengers: Infinity War (2018) on IMDb

Lees verder »

Avengers Endgame (2019)

Avengers: Endgame (2020) was de afsluiting van de Infinity Saga waarin Doctor Strange weer een belangrijke rol speelde, vooral tijdens het gevecht met Thanos. Zijn magische krachten bewezen cruciaal te zijn voor hun ultieme overwinning op de meedogenloze tiran.

Avengers: Endgame (2019)

Avengers: Endgame (2019) on IMDb

Lees verder »

Spider-Man: No Way Home (2021)

Spider-Man: No Way Home (2021) zal Doctor Strange’s volgende filmoptreden worden, waar hij een kleine cameo zal hebben om de aandacht te vestigen op de komende Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022). In deze film zal Stephen Vincent Strange moeten samenwerken met Spider-Man om het universum te redden van verborgen gevaren!

Spider-Man: No Way Home (2021)

Spider-Man: No Way Home (2021) on IMDb

Lees verder »

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

Doctor Strange in the Multiverse of Madness is verschijnen in 2022. Benedict Cumberbatch keert terug als de Sorcerer Supreme in zijn strijd tegen een gevaarlijke kracht die alle realiteiten bedreigt

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022) on IMDb

Lees verder »

Neem ook een kijk bij de andere Marvel films hieronder.

Nog niet gevonden wat je zocht?

Kijk dan eens naar een van de volgende top 10’s:

Beste Marvel films

Alle spider-man films

Top 10 Comedyfilms

– Top X-men films

– Beste superhelden films

Misschien zit daar wel tussen wat je zoekt!

Foto van Eric

Eric

Eric is een gepassioneerde film- en seriekenner met een voorliefde voor sciencefiction, nostalgie en unieke verhalen. Hij vermijdt romantische komedies en zoekt altijd naar verrassende en grensverleggende verhalen op het scherm.