Leuke films voor 4-jarigen top 10

Als je op zoek bent naar leuke films voor jouw 4-jarige, dan heb je geluk want wij hebben 10 geweldige films voor jou. Van klassiekers zoals The Jungle Book tot recente favorieten van kinderen, zoals Nijntje, wij hebben ze allemaal. We hebben zelfs een paar educatieve keuzes ertussen zitten, zoals Bob de Bouwer en Maya de Bij. Elk van deze films heeft een unieke stijl en verhaallijn zodat jouw kinderen zeker niet verveeld zullen raken. Hieronder vind je meer informatie per film.

 

Top 10 leuke films voor 4-jarigen

1. The Jungle Book (1967)

Met de muziek van The Jungle Book zal jouw hele gezin meezingen terwijl Mowgli op avontuur gaat met zijn vrienden, waaronder Baloo de beer. Deze film neemt jouw kinderen mee in een fantasiewereld waarin dieren kunnen spreken.

The Jungle Book (1967)

The Jungle Book (1967) on IMDb

Lees verder »

2. Nijntje (2013)

Het verhaal over de schattige konijntje Nijntje is geliefd bij kinderen van alle leeftijden. In deze film reist Nijntje de hele wereld rond en ontmoet ze nieuwe vrienden. Deze schattige film zal jouw kleintjes zeker aan het lachen maken.

Miffy the Movie (2013)

Miffy the Movie (2013) on IMDb

Lees verder »

3. Sesam straat: De magische toverstok achtervolging (2017)

Dit is een geweldige keuze voor kinderen die dol zijn op Sesamstraat. In deze film gaat Elmo op zoek naar zijn toverstaf die is gestolen door een boef. Met de hulp van zijn vrienden kan Elmo de toverstok terugkrijgen.

Sesame Street: The Magical Wand Chase (2017)

The Magical Wand Chase: A Sesame Street Special (2017) on IMDb

Lees verder »

4. Winnie de poeh (2011)

Deze hartverwarmende film volgt Winnie de Poeh en zijn vrienden terwijl ze op zoek gaan naar honing. Terwijl ze samenwerken, leren ze over vriendschap en teamwork. Dit is een klassieke film voor kinderen van alle leeftijden.

Winnie the Pooh (2011)

Winnie the Pooh (2011) on IMDb

Lees verder »

5. Cars (2006)

Als jouw kinderen dol zijn op auto’s, dan is dit de perfecte film voor hen. In deze film volg je het avontuur van de raceauto Bliksem McQueen. Deze film heeft ook een geweldige soundtrack.

Cars (2006)

Cars (2006) on IMDb

Lees verder »

6. Thomas de Trein (2015)

Deze film is perfect voor kinderen die dol zijn op treinen. In deze film gaat Thomas op zoek naar een gestolen trein. Met de hulp van zijn vrienden, kan hij de gestolen trein terugvinden en weer op tijd laten rijden.

7. The Adventures of Elmo in Grouchland (1999)

In deze film gaat Elmo naar Grouchland om zijn geliefde deken terug te krijgen. Tijdens zijn avontuur leert Elmo over vriendschap en verantwoordelijkheid. Deze film zit vol met muziek en humor.

The Adventures of Elmo in Grouchland (1999)

The Adventures of Elmo in Grouchland (1999) on IMDb

Lees verder »

8. Curious George (2006)

Dit is een schattige film over de nieuwsgierige aap George die naar de stad gaat om zijn vriend, de Man met de Gele Hoed, te helpen. Dit is een leuke en educatieve film waarin kinderen leren over vriendschap en samenwerking.

Curious George (2006)

Curious George (2006) on IMDb

Lees verder »

9. Maya de Bij (2014)

Deze educatieve film volgt Maya terwijl ze leert over de natuur en haar omgeving. Deze film leert kinderen over verschillende soorten dieren en hoe we ze moeten beschermen.

Maya the Bee Movie (2014)

Maya the Bee Movie (2014) on IMDb

Lees verder »

10. Bob de Bouwer

Bob de Bouwer is een van de meest geliefde personages, met zijn sprekende machines en geweldige verhalen. In The Big Dino Dig gaat Bob op zoek naar dino’s en leert hij over geologische concepten zoals fossielen en archeologie. Het is een educatieve en leuke film voor kinderen die geïnteresseerd zijn in de wetenschap.

Bob the Builder: The Big Dino Dig – The Movie (2011)

Bob the Builder: Big Dino Dig (2011) on IMDb

Lees verder »

Nog niet gevonden wat je zocht?

Te mild? Kijk dan bij de volgende top 10 lijst:

– Leuke films voor 5-jarigen

Meer kinderfilms?

 Beste kinderfilms

Liever animatie / tekenfilms?

– Top 10 animatiefilms

Foto van Rens van der Wurff

Rens van der Wurff

Film enthousiast, die zijn liefde voor films graag met je deelt!