Leuke films voor 15-jarigen top 10

Ben jij een filmfanaat en ben je toe aan een leuke filmavond? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij hebben speciaal voor jou een top 10 lijst samengesteld van de leukste films voor 15-jarigen. En natuurlijk hebben wij voor elke film een uitgebreide introductie, zodat je precies weet waar je aan begint. Dus, pak je popcorn erbij en geniet van de beste films voor jou!

 

Top 10 leuke films voor 15-jarigen

Baywatch (2017)

Ben je klaar voor actie en humor? Dan is Baywatch de film voor jou! In deze film gaat het namelijk om de avonturen van een groep strandwachten op een strand in Miami. Met de komst van een criminele organisatie wordt het strand een gevaarlijke plek. Het is aan Mitch (Dwayne Johnson) en zijn team om de zaak op te lossen. Met de knappe acteurs en de grappige situaties zal deze film zeker een succes zijn.

Baywatch (2017)

Baywatch (2017) on IMDb

Lees verder »

Project X (2012)

Project X gaat over drie scholieren die een legendarisch feest willen geven, om zo populair te worden op school. Maar het wordt al snel een enorme chaos met feestgangers, drank en drugs. Deze film is zo levendig gefilmd, dat jij je ook een feestganger in de film voelt. Hierdoor is deze film een must-see voor alle feestbeesten.

Project X (2012)

Project X (2012) on IMDb

Lees verder »

Borat (2006)

Met Borat, een fictieve Kazachse televisiepresentator, maak je kennis met een nieuwe vorm van humor. Borat reist naar Amerika om de Amerikaanse cultuur te begrijpen. Met zijn ongekend slechte Engels, rare gedrag en absurde vragen zorgt hij voor ongemakkelijke en grappige situaties. Laat je van je beste kant zien en krijg de slappe lach!

Borat (2006)

Borat (2006) on IMDb

Lees verder »

Friends with Benefits (2011)

Wil jij een romantische komedie? Dan is Friends with Benefits een echte aanrader. Justin Timberlake en Mila Kunis spelen de hoofdrollen als twee vrienden die besluiten om een relatie te beginnen zonder verder gezeur en verplichtingen. Maar de situatie blijkt toch wat ingewikkelder dan ze hadden verwacht. Een film vol humor, romantiek en onverwachte wendingen.

Friends with Benefits (2011)

Friends with Benefits (2011) on IMDb

Lees verder »

I Am Number Four (2011)

Voor de fans van science fiction is I Am Number Four een fantastische film. Nummer vier is één van de negen buitenaardse wezens die naar de aarde zijn verhuisd om aan hun vijanden te ontsnappen. Maar ze worden opgejaagd en moeten voor hun leven vechten, voordat de anderen ook gevonden worden. Volg de spannende avonturen van nummer vier, die zijn verleden probeert te ontvluchten.

I Am Number Four (2011)

I Am Number Four (2011) on IMDb

Lees verder »

No Strings Attached (2011)

Deze romantische komedie gaat over twee vrienden, Emma en Adam, die besluiten om een relatie te beginnen zonder verdere verplichtingen. Maar natuurlijk is het niet zo makkelijk als het lijkt en worden ze geconfronteerd met de uitdagingen van hun relatie. Een romantische film die het hart op de juiste plaats heeft.

No Strings Attached (2011)

No Strings Attached (2011) on IMDb

Lees verder »

Avatar (2009)

Avatar is een episch science fiction verhaal over Jake Sully, een ex-marinier die deelneemt aan een project dat hem terugbrengt naar Pandora, een buitenaardse jungle. Hij raakt verstrikt in een conflict tussen de Na’vi, de inheemse bewoners van Pandora, en de menselijke kolonisten die hun grondstoffen willen delven. Avatar is de op één na meest succesvolle film ooit en zal je verbazen met de fantastische beelden.

Avatar (2009)

Avatar (2009) on IMDb

Lees verder »

Percy Jackson & the Lightning Thief (2010)

Beleef de avonturen van Percy Jackson, de halfbloedzoon van Poseidon, die de bliksem van Zeus moet terugbrengen naar de Olympus. Samen met zijn vrienden moet hij strijden tegen verschillende monsters om de wereld te redden en zijn lot te ontdekken. Geschikt voor de fantasy liefhebbers.

Titanic (1997)

Een film die niemand mag missen, Titanic is een episch romantisch drama over de reis van de Titanic en de liefde tussen Jack, een arme jongen, en Rose, een rijke vrouw. We volgen de twee geliefden terwijl ze tonen dat liefde geen klasse of rijkdom kent, maar dat het alles te maken heeft met wie je bent. Een emotionele film die je niet onbewogen zal laten.

Titanic (1997)

Titanic (1997) on IMDb

Lees verder »

Step Up (2006)

Als je van muziek en dans houdt, dan is Step Up een geweldige keuze. De film gaat over Tyler Gage, die na een mislukte inbraak strafwerk krijgt: hij moet schoonmaken op een kunstacademie. Daar ontdekt hij zijn passie voor dansen en wordt hij verliefd op Nora, een studente. Samen met haar probeert hij de school in de wacht te slepen bij een danswedstrijd. Een geweldige film met veel muziek, dans en romantiek.

Step Up (2006)

Step Up (2006) on IMDb

Lees verder »

Nog niet gevonden wat je zocht?

Te heftig? Kijk dan naar de volgende top 10:

Leuke films voor 14-jarigen

Te mild? Kijk dan naar de volgende top 10:

Leuke films voor 16-jarigen

Liever animatie / tekenfilms?

– Top 10 animatiefilms

Rens van der Wurff

Rens van der Wurff

Film enthousiast, die zijn liefde voor films graag met je deelt!