The Man Called Flintstone (1966)

The Man Called Flintstone (1966) on IMDb

Bereid je voor op een wilde rit met ieders favoriete prehistorische vrienden, de Flintstones! In deze film boordevol actie raakt superspion Rock Slag gewond tijdens de jacht op slechteriken in Bedrock. Maar vrees niet, want de baas heeft een gek idee - hij wil Slag vervangen door onze eigen Fred Flintstone! Over een geval van persoonsverwisseling gesproken!

Voor je het weet vliegt Fred naar glamoureuze steden als Parijs en Rome. Klinkt als een droom die uitkomt, toch? Nou, dat is het ook voor de bende - Wilma, Barney en Betty genieten van elke minuut! Maar hier zit het addertje onder het gras: kan Fred de dag redden en het duivelse raketplan van de Groene Gans stoppen zonder zijn nietsvermoedende vrouw en vrienden in te lichten?

Bereid je voor op een lach, sensatie en een heleboel ouderwetse streken in dit hilarische Flintstones avontuur! Het is een geheime missie die Fred nooit zal vergeten - als hij erin slaagt om zijn geheim verborgen te houden, tenminste. Mis de pret niet, want deze film wordt zeker een knaller (zonder de raket)!

The Man Called Flintstone Trailer 1966
Regisseur:
Joseph Barbera, William Hanna
Schrijver:
R.S. Allen, Harvey Bullock
Releasedatum:
1966-08-03
Bingetime rating:
6.24/10
Speelduur:
89m
slogan:
Their first full-length tune-full adventure!

Videos

The Man Called Flintstone Trailer 1966
Gerelateerde films tot

The Man Called Flintstone (1966)

Reviews voor

The Man Called Flintstone (1966)