A Turtle’s Tale 2: Sammy’s Escape from Paradise (2012)

A Turtle's Tale 2: Sammy's Escape from Paradise (2012) on IMDb

Ga mee met Sammy en Ray, twee vrienden die toevallig lederschildpadden zijn, terwijl ze genieten van het kristalheldere water en de zandstranden van een idyllisch atol. Ze hebben een speciale verantwoordelijkheid: ze begeleiden de schattige kuikens Ricky en Ella bij hun eerste stappen in de uitgestrekte zee. Maar hun vredige bestaan wordt verstoord wanneer een meedogenloze stroper ze meeneemt, voorbestemd om deel uit te maken van een fascinerende aquariumshow in Dubai.

Big D, het charismatische zeepaardje dat de lakens uitdeelt in het aquarium, komt binnen. Hij ziet potentieel in Sammy en Ray en rekruteert ze voor een buitengewone missie - een gedurfd ontsnappingsplan. Samen met hun nieuwe metgezellen, waaronder Jimbo, de aandoenlijke kogelvis, Lulu, de pittige kreeft, en Annabel, de goedhartige octopus, slaan onze helden de handen ineen om te ontsnappen.

Maar net als ze dachten dat hun beproeving niet uitdagender kon worden, komen Ricky en Ella, gevoed door vastberadenheid, het vege lijf redden. Samen beginnen ze aan een achtbaan van spannende avonturen en ontsnappingen. Hun ultieme doel? Zich herenigen met Shelly, Sammy's enige ware liefde, in de zuidelijke uithoeken van de oceaan.

Ga mee op deze opwindende reis als Sammy, Ray, Ricky, Ella en hun onvergetelijke vrienden alle kansen trotseren en de grenzen van moed en liefde verleggen. Zullen ze slagen? Ontdek het als hun verhaal van veerkracht en vriendschap zich ontvouwt.

A Turtle's Tale 2: Sammy's Escape From Paradise - Trailer
Regisseur:
Ben Stassen, Vincent Kesteloot
Schrijver:
Domonic Paris
Releasedatum:
2012-08-01
Bingetime rating:
5.79/10
Speelduur:
92m

Videos

A Turtle's Tale 2: Sammy's Escape From Paradise - Trailer
Gerelateerde films tot

A Turtle’s Tale 2: Sammy’s Escape from Paradise (2012)

Reviews voor

A Turtle’s Tale 2: Sammy’s Escape from Paradise (2012)