Mission Impossible films in de juiste volgorde

Bereid je voor op een adembenemende reis door de wereld van spionage en actie met onze ultieme gids voor alle Mission Impossible films in de juiste volgorde. Deze iconische films met Tom Cruise als de onverschrokken Ethan Hunt, heeft fans wereldwijd op het puntje van hun stoel gehouden met zijn spectaculaire stunts en doordachte plotwendingen. Of je nu een doorgewinterde fan bent of de avonturen van Mission Impossible voor het eerst wilt ontdekken. Duik in de wereld van Mission Impossible en beleef elke missie alsof het je eerste keer is! 

Overzicht Mission Impossible in chronologische volgorde

Mission: Impossible (1996)

Mission: Impossible (1996) is het eerste deel in deze populaire filmreeks. Het introduceert Tom Cruise als Ethan Hunt, een spion van IMF (Impossible Mission Force). De missie waar hij voor staat is om een kwaadaardige organisatie te stoppen die bezig was met het verkopen van geheime informatie aan terroristen. Dit avontuur neemt hem mee naar verschillende plaatsen over de wereld, waardoor er veel actie en spanning ontstaat.

Mission: Impossible (1996)

Mission: Impossible (1996) on IMDb

Lees verder »

Mission: Impossible 2 (2000)

Mission: Impossible 2 (2000) gaat verder met dezelfde hoofdrolspeler. In dit tweede deel moet Ethan een bioloog stoppen die bezig is met het maken van een dodelijk virus. De missie brengt hem naar Australië waar hij geconfronteerd wordt met vele obstakels en verrassende vijanden.

Mission: Impossible II (2000)

Mission: Impossible II (2000) on IMDb

Lees verder »

Mission: Impossible III (2006)

Mission: Impossible III (2006) voert Ethan Hunt weer in actie om zijn geliefde te redden van een gemene schurk. Tijdens hun avontuur worden ze meegesleept in verschillende complottheorieën en interessante achtervolgingen waardoor de spanning hoog oploopt.

Mission: Impossible III (2006)

Mission: Impossible III (2006) on IMDb

Lees verder »

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011)

Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011) stelt Ethan voor een nieuwe uitdaging met meer actie dan ooit tevoren. Om een gevaarlijke terroristische organisatie tot stoppen te brengen gaat hij samenwerken met zijn team om het plan in de hand te houden. Door verschillende plaatsen over de wereld, waaronder Moskou, Dubai en Peking is er veel actie en avontuur.

Mission: Impossible – Ghost Protocol (2011)

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) on IMDb

Lees verder »

Mission: Impossible - Rogue Nation (2015)

Mission: Impossible – Rogue Nation (2015) bevat nog meer actie en avontuur dan de vorige delen. Deze keer moet Ethan Hunt zijn team samenbrengen om een internationale criminele organisatie te stoppen die op het punt staat de wereld in gevaar te brengen.

Mission: Impossible – Rogue Nation (2015)

Mission: Impossible - Rogue Nation (2015) on IMDb

Lees verder »

Mission: Impossible - Fallout (2018)

Mission: Impossible – Fallout (2018) is weer een spannende missie voor Ethan Hunt waarin hij samen met zijn team verschillende nationale veiligheidsdiensten moet kraken. De veelzijdigheid van dit avonturenparadijs maakt dit deel zo populair.

Mission: Impossible – Fallout (2018)​

Mission: Impossible - Fallout (2018) on IMDb

Lees verder »

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One (2023)

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One (2023) is een ijzersterk vervolg op de reeks. In dit laatste deel moet Ethan Hunt opnieuw zijn team samenbrengen om een complot tegen IMF te stoppen. Het wordt een race tegen de klok en er zal veel actie, spanning en avontuur in voorkomen. Dit deel belooft een episch slot voor de Mission: Impossible-franchise!

Nog niet gevonden wat je zocht?

Kijk dan eens naar een van de volgende top 10’s:

Beste Marvel films

Beste actiefilms 2023

Beste actie-komedies

Misschien zit daar wel tussen wat je zoekt!

Eric

Eric

Eric is een gepassioneerde film- en seriekenner met een voorliefde voor sciencefiction, nostalgie en unieke verhalen. Hij vermijdt romantische komedies en zoekt altijd naar verrassende en grensverleggende verhalen op het scherm.