Alle LEGO movies in de juiste volgorde

Duik in de wereld van LEGO-films, waar creativiteit en avontuur samenkomen in een reeks van uniek geanimeerde en humoristische verhalen. Deze films, variërend van de iconische The Lego Movie tot de actievolle The Lego Ninjago Movie, bieden een verfrissende kijk op animatie en brengen zowel jong als oud samen in een wereld van verbeelding en plezier.

LEGO movies in chronologische volgorde

The Lego Movie (2014)

Deze film introduceert Emmet, een doorsnee LEGO-figuurtje dat per ongeluk wordt aangezien voor de 'Speciale', die de wereld moet redden. Het is een avontuurlijke en humoristische film die draait om creativiteit, individualiteit en de strijd tegen een tirannieke controleur. De film blonk uit in zijn innovatieve animatiestijl, die een mix was van CGI en stop-motion.

The Lego Movie (2014)

The Lego Movie (2014) on IMDb

Lees verder »

The Lego Batman Movie (2017)

Deze film richt zich op het personage van Batman en zijn worstelingen met eenzaamheid en het accepteren van anderen in zijn leven. Het is een humoristische kijk op het superheldengenre, waarbij veel iconische personages uit de Batman-serie en andere popcultuurelementen een rol spelen. De film wordt geprezen om zijn humor, zelfbewustzijn en visuele stijl.

The Lego Batman Movie (2017)

The Lego Batman Movie (2017) on IMDb

Lees verder »

The Lego Ninjago Movie (2017)

Deze film volgt een groep jonge ninja's die hun stad Ninjago moeten beschermen tegen de kwaadaardige warlord Garmadon. Het verhaal draait om thema's als familie, identiteit en het overwinnen van persoonlijke obstakels. De film mengt actie met humor en bevat elementen van oosterse mythologie en moderne technologie.

The Lego Ninjago Movie (2019)

The Lego Ninjago Movie (2017) on IMDb

Lees verder »

The Lego Movie 2: The Second Part (2019)

Het vervolg op The Lego Movie, waar Emmet en zijn vrienden geconfronteerd worden met een nieuwe dreiging: LEGO DUPLO-invallers uit de ruimte. Deze film gaat over volwassen worden, het omgaan met verandering en het belang van verbeelding en creativiteit. Net als zijn voorganger, combineert de film humor met een unieke visuele stijl en een hartverwarmend verhaal.

The Lego Movie 2: The Second Part (2019)

The Lego Movie 2: The Second Part (2019) on IMDb

Lees verder »

Nog niet gevonden wat je zocht?

Kijk dan eens naar een van de volgende top 10’s:

Beste animatie films

Alle Shrek films

Alle Toy Story films

Misschien zit daar wel tussen wat je zoekt!

Foto van Eric

Eric

Eric is een gepassioneerde film- en seriekenner met een voorliefde voor sciencefiction, nostalgie en unieke verhalen. Hij vermijdt romantische komedies en zoekt altijd naar verrassende en grensverleggende verhalen op het scherm.