Top 10 Crime Series op Videoland 2024

Ontdek de top 10 misdaadseries op Videoland! Van intrigerende moordmysteries tot zenuwslopende achtervolgingen, deze lijst heeft het allemaal. Mis het niet!

Top 10 Crime Series op Videoland

Ik weet je wachtwoord (2022)

In deze serie neemt RTL Nieuws-journalist Daniël Verlaan je mee in de duistere wereld van online criminaliteit. Hij onthult de gevaren, spreekt met slachtoffers en verkent de leefwereld van de daders. Wie zijn deze criminelen, hoe opereren ze en wat drijft hen? Daniël onderzoekt ransomware-bendes, confronteert online shammers en laat zien hoe gemakkelijk hackers levens kunnen ontwrichten.

Ik weet je wachtwoord (2022)

Ik Weet Je Wachtwoord (2022) on IMDb

Lees verder »

Endeavour (2012-2023)

Deze serie gaat over de vroege dagen van een jonge Endeavour Morse, wiens ervaringen als rechercheur bij de Oxford City Police uiteindelijk zijn toekomst zullen vormen.

Endeavour (2012-2023)

Endeavour (2012) on IMDb

Lees verder »

Mr. Robot (2015-2019)

Deze serie gaat over een hedendaags en cultureel relevant drama over een jonge programmeur, Elliot, die lijdt aan een ernstige antisociale stoornis en besluit dat hij alleen met mensen kan verbinden door hen te hacken. Hij gebruikt zijn vaardigheden als een wapen om de mensen te beschermen om wie hij geeft. Elliot bevindt zich op het snijvlak tussen een cybersecuritybedrijf waarvoor hij werkt en de ondergrondse organisaties die hem rekruteren om corporate Amerika ten val te brengen.

Mr. Robot (2015-2019)

Mr. Robot (2015) on IMDb

Lees verder »

The Good Fight (2017-2022)

Deze serie gaat over de avonturen van advocaten Diane Lockhart, Lucca Quinn en anderen terwijl ze werken bij een prestigieus advocatenkantoor in Chicago. Het verhaal begint nadat Diane’s spaargeld is verloren in een financiële zwendel, wat haar dwingt om opnieuw te beginnen bij een nieuw advocatenkantoor. De serie behandelt actuele sociale en politieke kwesties, zoals feminisme, racisme en de invloed van technologie op de samenleving, terwijl de personages te maken krijgen met de uitdagingen van het moderne juridische landschap.

The Good Fight (2017-2022)

The Good Fight (2017) on IMDb

Lees verder »

Vera (2011-2025)

Deze serie gaat over een scherpe detective met een rommelig leven, Hoofdinspecteur Vera Stanhope patrouilleert in haar “gebied” in noordoost-Engeland, op zoek naar de waarheid in zaken van moord, ontvoering en chantage. Vera is obsessief over haar werk en gaat de wereld te lijf met bijtende humor, sluwheid en moed.

Vera (2011-2025)

Vera (2011) on IMDb

Lees verder »

Lewis (2006-2015)

Deze serie gaat over inspecteur Robert Lewis en Sergeant James Hathaway die de moeilijke zaken oplossen die de geleerde inwoners van Oxford hen voorschotelen.

Lewis (2006-2015)

Inspector Lewis (2006) on IMDb

Lees verder »

Killing Eve (2018-2022)

Deze serie gaat over een beveiligingsadviseur die jaagt op een meedogenloze huurmoordenaar. Ze zijn even geobsedeerd door elkaar en gaan de strijd met elkaar aan in een episch kat-en-muisspel.

Killing Eve (2018-2022)

Killing Eve (2018) on IMDb

Lees verder »

Mocro Mafia (2018-)

Deze serie gaat over drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus maakten samen de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. In no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uiteen, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

Mocro Maffia (2018-)

Mocro Maffia (2018) on IMDb

Lees verder »

Gangland Undercover (2015-2016)

Deze dramaserie is een fictieve hervertelling van het verhaal van methdealer-turned-ATF informant Charles Falco, die drie jaar doorbracht in een van Amerika’s gevaarlijkste motorbendes, de Vagos. Hoewel Falco de opdracht oorspronkelijk aannam om 20 jaar gevangenisstraf te vermijden, werd het uiteindelijk een zoektocht naar gerechtigheid voor hem. “Gangland Undercover” documenteert het leven van outlaw bikers, die in een wereld leven waar respect wordt verdiend door angst. De serie is gebaseerd op Falco’s memoires, “Vagos, Mongols, and Outlaws,” en gedocumenteerd historisch onderzoek van benderivaliteiten.

Gangland Undercover (2015-2016)

Gangland Undercover (2015) on IMDb

Lees verder »

The Rookie (2018-)

Deze serie gaat over een man uit een klein stadje die na een ingrijpende gebeurtenis zijn droom volgt om agent bij de LAPD te worden. Als de oudste nieuwkomer van het korps wordt hij met scepsis ontvangen door sommige hogere officieren, die hem zien als een wandelende midlifecrisis.

The Rookie (2018-)

The Rookie (2018) on IMDb

Lees verder »

Nog niet gevonden wat je zocht?

Kijk dan eens naar een van de volgende top 10’s op Videoland: 

Top 10 Nederlandse films op Videoland

Top 10 Romantische films op Videoland

Top 10 Horror films op Videoland

Misschien zit daar wel tussen wat je zoekt!

Eric

Eric

Eric is een gepassioneerde film- en seriekenner met een voorliefde voor sciencefiction, nostalgie en unieke verhalen. Hij vermijdt romantische komedies en zoekt altijd naar verrassende en grensverleggende verhalen op het scherm.