Top 10 Romantische films op Videoland

Videoland, het thuis van vele hartverwarmende en romantische films, biedt een prachtig scala aan verhalen over liefde in al zijn vormen. Van tijdloze klassiekers tot moderne verhalen, deze top 10 lijst bevat films die gegarandeerd de harten van kijkers sneller doen kloppen. Of je nu in de stemming bent voor een licht en luchtig romantisch avontuur of een diep emotioneel drama, deze selectie heeft voor ieder wat wils.

Top 10 Romantische films op Videoland

Her (2013)

Een uniek en ontroerend verhaal over een eenzame schrijver die verliefd wordt op een intelligent besturingssysteem. ‘Her’ is een moderne kijk op liefde en relaties in het digitale tijdperk.

Her (2013)

Her (2013) on IMDb

Lees verder »

Midnight in Paris (2011)

Een magische romantische komedie waarin een scenarioschrijver elke nacht mysterieus terugreist naar het Parijs van de jaren ’20. Deze film is een ode aan liefde, kunst en de stad Parijs.

Midnight in Paris (2011)

Midnight in Paris (2011) on IMDb

Lees verder »

Soof (2013)

Een charmante Nederlandse film over een vrouw die probeert de balans te vinden tussen haar gezinsleven en haar dromen. ‘Soof’ is grappig, herkenbaar en zit vol hart.

Soof (2013)

Soof (2013) on IMDb

Lees verder »

Love Actually (2003)

Een geliefde kerstklassieker die verschillende liefdesverhalen in Londen volgt. Van eerste liefdes tot langdurige relaties, ‘Love Actually’ toont de vele gezichten van liefde.

Love Actually (2003)

Love Actually (2003) on IMDb

Lees verder »

Blue Valentine (2010)

Een aangrijpend en realistisch portret van een jong stel dat door de jaren heen worstelt met hun relatie. ‘Blue Valentine’ is rauw, emotioneel en intens.

Blue Valentine (2011)

Blue Valentine (2010) on IMDb

Lees verder »

Love, of Course (2018)

Een hartverwarmende film over een moeder die, na haar dochter naar de universiteit te hebben gebracht, een onverwachte romance beleeft. Een verhaal vol hoop en tweede kansen.

Love, of Course (2018)

Love, of Course (2018) on IMDb

Lees verder »

Rendez-Vous (2015)

Een Nederlandse film waarin een vrouw haar leven in Nederland achterlaat voor een nieuw begin in Frankrijk, waar ze onverwachts de liefde vindt. Een verhaal vol passie en verrassingen.

Obsession (2015)

Rendez-Vous (2015) on IMDb

Lees verder »

Just My Type (2020)

Een lichte en vrolijke romantische komedie over een schrijfster die inspiratie vindt en mogelijk ook liefde wanneer ze een mysterieuze man ontmoet. Ideaal voor een ontspannen filmavond.

Just My Type (2020)

Just My Type (2020) on IMDb

Lees verder »

The Duchess (2008)

Een historisch drama gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Hertogin van Devonshire. Deze film combineert kostuumdrama met een hartverscheurend liefdesverhaal.

The Duchess (2008)

The Duchess (2008) on IMDb

Lees verder »

Only You (2023)

Een recente film die de ups en downs volgt van een jong stel vanaf hun eerste ontmoeting. Een hedendaagse en herkenbare kijk op relaties en romantiek.

Only You (2023)

Only You (2023) on IMDb

Lees verder »

Nog niet gevonden wat je zocht?

Kijk dan eens naar een van de volgende lijstjes met films en series:

– Volledige Videoland film aanbod

– Top 25 films op Videoland

– Top 10 Familiefilms op Videoland

– Top 10 Zielige films op Videoland

– Top 10 Erotische films op Videoland

Top 10 Romantische series op Videoland

Misschien zit daar wel tussen wat je zoekt!

Foto van Rens van der Wurff

Rens van der Wurff

Film enthousiast, die zijn liefde voor films graag met je deelt!