Top 5 Maffia series op Videoland

De onderwereld spreekt altijd tot de verbeelding in films en series, en maffia-verhalen vormen daar geen uitzondering op. Met een mix van spanning, drama en soms verrassend veel menselijkheid, trekken deze verhalen kijkers over de hele wereld. Videoland biedt een indrukwekkende selectie van maffiaseries die de kijker meenemen naar de diepten van de georganiseerde misdaad. Hier is een overzicht van de top 5 maffia series die je nu op Videoland kunt bekijken.

Top 5 Maffia series op Videoland

Mocro Maffia (2018-)

“Mocro Maffia” is een rauwe, intense serie die zich afspeelt in de Amsterdamse onderwereld. De serie toont het verhaal van drie vrienden die uitgroeien tot beruchte criminelen. Hun vriendschap wordt echter op de proef gesteld door verraad, macht en hebzucht. Deze serie staat bekend om zijn realistische weergave van de misdaden en de impact ervan op zowel de daders als hun families.

Mocro Maffia (2018-)

Mocro maffia (2018) on IMDb

Lees verder »

De Jacht op de Mocro-Maffia (2020-)

Deze documentaireserie biedt een diepgaand inzicht in de werkelijke gebeurtenissen achter de fictieve “Mocro Maffia”. Het belicht de inspanningen van de Nederlandse politie en justitie om de groeiende invloed van de Marokkaans-Nederlandse maffia in te dammen. Deze serie is fascinerend omdat het echte interviews en bewijsmateriaal combineert met reconstructies van gebeurtenissen.

De Jacht op de Mocro-Maffia (2020-)

De Jacht op De Mocro-Maffia (2020) on IMDb

Lees verder »

Gomorra (2014-2021)

“Gomorra” is een Italiaanse serie gebaseerd op de gelijknamige bestseller. Deze serie dompelt de kijker onder in het leven van de Camorra, de beruchte maffia van Napels. Met zijn meeslepende verhaallijnen en complexe personages biedt “Gomorra” een unieke kijk op de interne machtsstrijden en de persoonlijke offers die gepaard gaan met het leven in de maffia.

Gomorrah (2014-2021)

Gomorrah (2014) on IMDb

Lees verder »

ZeroZeroZero (2020)

“ZeroZeroZero” is een beklijvende serie die de wereldwijde cocaïnehandel verkent. De serie volgt een zending cocaïne van Mexico naar Italië en toont de verschillende groepen – van kartels tot financiers en kopers – die bij deze handel betrokken zijn. Deze serie staat bekend om zijn cinematografie en de manier waarop het de complexiteit van de drugshandel blootlegt.

ZeroZeroZero (2020)

ZeroZeroZero (2019) on IMDb

Lees verder »

Families of the Mafia (2020-2021)

“Families of the Mafia” is een Amerikaanse realityserie die een uniek perspectief biedt op het leven van enkele maffiafamilies in Staten Island, New York. De serie toont de uitdagingen waarmee deze families kampen, zowel binnen hun criminele ondernemingen als in hun persoonlijke levens. Het biedt een zeldzame blik op de realiteit van het leven in en rond de georganiseerde misdaad.

Families of the mafia

Families of the Mafia (2020-2021)

Families of the Mafia (2020) on IMDb

Lees verder »

Nog niet gevonden wat je zocht?

Kijk dan eens naar een van de volgende lijstjes met films en series:

– Volledige Videoland serie aanbod

– Top 20 series op Videoland

– Top 10 nieuwste series op Videoland

– Top 10 series over Drugs op Videoland

 Top 10 Misdaad series op Videoland

– Top 5 series over Advocaten op Videoland

Misschien zit daar wel tussen wat je zoekt!

Foto van Rens van der Wurff

Rens van der Wurff

Film enthousiast, die zijn liefde voor films graag met je deelt!