Top 10 Nieuwe Series op Videoland

Ontdek de nieuwe series die Videoland te bieden heeft. Deze top 10 lijst brengt een mix van genres, van meeslepende drama’s tot intrigerende misdaadseries. Elke serie wordt kort beschreven om je een voorproefje te geven van wat je kunt verwachten. Ideaal voor de filmliefhebber die op zoek is naar de volgende serie om te bingewatchen.

Top 10 Nieuwe Series op Videoland

Sleepers (2022-)

Wanneer rechercheur Martin ter plaatse arriveert bij een plaats delict waar een schietincident heeft plaatsgevonden, wordt hij overvallen door een golf van ontzetting. Een van de slachtoffers van de schietpartij blijkt een bekende van hem te zijn – een crimineel uit een ver verleden, maar tevens een belangrijke vaderfiguur in het leven van Martin. Kort na de moord neemt iemand contact met hem op, en duidelijk wordt dat er ruimte moet worden gemaakt voor een nieuwe generatie criminelen met gewijzigde regels: wie niet meewerkt, riskeert een kogel.

Sleepers (2022-)

Sleepers (2022) on IMDb

Lees verder »

Fargo (2014-)

Geïnspireerd door de gelijknamige film, is Fargo een serie vol donkere humor en fascinerende verhalen. Elke seizoen is een nieuw verhaal met unieke personages en intrigerende plotwendingen.

Fargo (2014-)

Fargo (2014) on IMDb

Lees verder »

Celblok H (2014-2018)

Een Nederlandse dramaserie die zich afspeelt in een vrouwengevangenis. Het biedt een rauw en realistisch beeld van het leven achter tralies en de complexe relaties tussen gevangenen.

Celblok H (2014-2018)

Celblok H (2014) on IMDb

Lees verder »

Without Sin (2022-)

Een psychologische thriller die de band tussen een rouwende moeder en de man die verantwoordelijk is voor de dood van haar dochter onderzoekt. Een serie vol spanning en emotionele diepgang.

Without Sin (2022-)

Without Sin (2022) on IMDb

Lees verder »

Vliegende Hollanders (2020)

Deze historische dramaserie neemt je mee terug naar de begindagen van de Nederlandse luchtvaartindustrie, met focus op de strijd en samenwerking tussen Anthony Fokker en Albert Plesman.

Turbulent Skies (2020)

Turbulent Skies (2020) on IMDb

Lees verder »

True Life Crime (2020-)

Deze documentaireserie onderzoekt echte misdaden die de aandacht van de media hebben getrokken. Het onthult nieuwe details en biedt diepgaande analyses van de misdrijven.

True Life Crime (2020-)

True Life: Crime (2020) on IMDb

Lees verder »

61st Street (2021-)

Een juridisch drama dat zich afspeelt in Chicago, waarin de strijd voor gerechtigheid centraal staat. Deze serie belicht de complexiteit van het Amerikaanse rechtssysteem.

61st Street (2021-)

61st Street (2022) on IMDb

Lees verder »

Scott & Bailey (2011-2016)

Een Britse detectivereeks die het professionele en persoonlijke leven volgt van twee vrouwelijke detectives. Het combineert misdaadoplossing met diepgaande karakterontwikkeling.

Scott & Bailey (2011-2016)

Scott & Bailey (2011) on IMDb

Lees verder »

A Million Little Things (2018-)

Een Amerikaanse dramaserie die de levens van een groep vrienden volgt na een tragische gebeurtenis. Het is een verhaal over vriendschap, liefde en het omgaan met verlies.

A Million Little Things (2018-)

A Million Little Things (2018) on IMDb

Lees verder »

The Rookie (2018-)

Volg het leven van John Nolan, een veertiger die besluit zijn leven om te gooien en zich aan te melden bij de LAPD. Deze serie combineert actie met persoonlijke groei en ontwikkeling.

The Rookie (2018-)

The Rookie (2018) on IMDb

Lees verder »

Nog niet gevonden wat je zocht?

Kijk dan eens naar een van de volgende lijstjes met films en series:

– Volledige Videoland serie aanbod

– Top 20 series op Videoland

– Top 10 Nederlandse series op Videoland

– Top 10 Belgische series op Videoland

 Top 10 Misdaad series op Videoland

Top 10 Nieuwe Films op Videoland

Misschien zit daar wel tussen wat je zoekt!

Foto van Rens van der Wurff

Rens van der Wurff

Film enthousiast, die zijn liefde voor films graag met je deelt!