Leuke films voor 17-jarigen top 10

Als 17-jarige ben je altijd op zoek naar spannende en vermakelijke films die je kunt bekijken. Maar met zoveel opties is het soms moeilijk om te beslissen welke film de moeite waard is om te bekijken. Daarom hebben we speciaal voor jou de top 10 leukste films voor 17-jarigen samengesteld. 

 

Top 10 leuke films voor 17-jarigen

A Man Called Otto (2022)

A Man Called Otto is een spannende sci-fi film waarin de hoofdrolspeler, Otto, zichzelf moet verdedigen tegen een leger van robots. Het is een verhaal over moed, liefde en de onvoorspelbaarheid van de toekomst. 

A Man Called Otto (2022)

A Man Called Otto (2022) on IMDb

Lees verder »

Alita: Battle Angel (2019)

Alita: Battle Angel is een film gebaseerd op de gelijknamige Japanse manga. Het volgt het verhaal van de cyborg Alita, die ontwaakt zonder herinneringen en een nieuw doel moet vinden. Het is een spectaculaire actiefilm met prachtige visuele effecten en meeslepende soundtrack.

Alita: Battle Angel (2019)

Alita: Battle Angel (2019) on IMDb

Lees verder »

A Star is Born (2018)

Deze romantische muziekfilm vertelt het verhaal over een onbekende zangeres, Ally, die in contact komt met de ervaren rocker Jackson Maine. Samen vinden ze liefde en succes in de muziekindustrie, maar hun relatie wordt op de proef gesteld door hun demons. Het is een hartverwarmende film met meeslepende muziek en uitstekende acteerprestaties.

A Star Is Born (2018)

A Star Is Born (2018) on IMDb

Lees verder »

Annabelle Comes Home (2019)

Annabelle Comes Home is een spannende horrorfilm die je gegarandeerd aan het schrikken maakt. Het volgt het verhaal van de bezeten pop Annabelle die wordt losgelaten in het huis van de paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren. De spanning loopt hoog op als verschillende kwade geesten het gezin in hun macht nemen.

Annabelle Comes Home (2019)

Annabelle Comes Home (2019) on IMDb

Lees verder »

Assassin’s Creeds (2017)

Assassin’s Creed is een film gebaseerd op de gelijknamige videogamefranchise. Het volgt het verhaal van de moordenaar Callum Lynch, die in de Animus-machine wordt geplaatst om de herinneringen van zijn voorvader Aguilar de Nerha te herbeleven. De film zit vol actie en avontuur in historische tijden.

Assassin’s Creed (2016)

Assassin's Creed (2016) on IMDb

Lees verder »

Avatar (2009)

Avatar is een epische sciencefictionfilm die zich afspeelt op de planeet Pandora. Het volgt het verhaal van de menselijke marinier Jake Sully, die betrokken raakt bij een conflict tussen de inheemse bevolking en de menselijke kolonisten. Met indrukwekkende CGI-effecten en een meeslepende verhaallijn is dit een echte klassieker.

Avatar (2009)

Avatar (2009) on IMDb

Lees verder »

Avengers: Infinity War (2018)

Avengers: Infinity War is een actiefilm over de Superhelden van Marvel die hun krachten bundelen tegen de machtige Thanos. Het is een spectaculaire actiefilm met een enorme cast en een meeslepende verhaallijn. Perfect voor iedereen die van actie en superhelden houdt!

Avengers: Infinity War (2018)

Avengers: Infinity War (2018) on IMDb

Lees verder »

The Dark Knight (2008)

The Dark Knight is een Batman-film die zich onderscheidt van andere superheldenfilms door zijn donkere en realistische ondertoon. Het volgt het verhaal van Batman en zijn strijd tegen de krankzinnige Joker. De film heeft uitstekende acteerprestaties en zit vol intrige en suspense.

Batman: The Dark Knight (2008)

The Dark Knight (2008) on IMDb

Lees verder »

The Shawshank Redemption (1994)

The Shawshank Redemption is een klassieke misdaadfilm die het verhaal vertelt van Andy Dufresne, een bankier die onterecht wordt veroordeeld voor moord. Het is een verhaal over doorzettingsvermogen en hoop in een onrechtvaardige wereld. Deze film heeft een blijvende indruk achtergelaten op zijn kijkers en is een absolute must-see.

The Shawshank Redemption (1994)

The Shawshank Redemption (1994) on IMDb

Lees verder »

The Edge of Seventeen (2016)

Deze coming-of-age film is een verhaal over tienerangst en vriendschap. Het volgt het verhaal van de onhandige Nadine, die zichzelf verliest als haar beste vriendin er vandoor gaat met haar broer. Het is een grappige, ontroerende en intieme film die perfect is voor iedereen die ook maar een beetje worstelt met tienerproblemen.

The Edge of Seventeen (2016)

The Edge of Seventeen (2016) on IMDb

Lees verder »

Nog niet gevonden wat je zocht?

Te heftig? Kijk dan bij de volgende top 10 lijst:

Leuke films voor 16-jarigen

Of neem een kijkje naar onze top 10’s die niet leeftijd gebonden zijn:

Top 10 lijstjes

Foto van Rens van der Wurff

Rens van der Wurff

Film enthousiast, die zijn liefde voor films graag met je deelt!