Zielige films op Netflix Top 10

Zielige films hebben de kracht om ons diepste emoties aan te spreken, ons te laten reflecteren op het leven, liefde, verlies, en de complexiteit van menselijke relaties. Hier is een lijst van top 10 zielige films op Netflix die je niet onberoerd zullen laten. Bereid je voor op een emotionele reis die zowel hartverscheurend als inspirerend kan zijn.

Zielige films op Netflix Top 10

7 Kogustaki Mucize (2019)

Deze Turkse film vertelt het hartverscheurende verhaal van een vader met een verstandelijke beperking en zijn dochter, die vechten voor hun hereniging nadat hij onterecht van een misdaad wordt beschuldigd. Hun onvoorwaardelijke liefde en strijd tegen onrecht raken je diep.

Miracle in Cell No. 7 (2019)

Miracle in Cell No. 7 (2019) on IMDb

Lees verder »

The Boy in the Striped Pyjamas (2008)

Deze film neemt je mee naar de Tweede Wereldoorlog, gezien door de ogen van twee jongens van verschillende kanten van een concentratiekamphek. Hun vriendschap onderstreept de onschuld te midden van de gruwelen van oorlog, en leidt tot een onvergetelijk tragisch einde.

The Boy in the Striped Pyjamas (2008)

The Boy in the Striped Pajamas (2008) on IMDb

Lees verder »

Purple Hearts (2022)

In deze romantische drama vinden twee tegenpolen, een aanstaande muzikant en een marinier, liefde onder onwaarschijnlijke omstandigheden. Hun verhaal onderzoekt de complexiteit van relaties, offers, en de gevolgen van oorlog op liefde.

Purple Hearts (2022)

Purple Hearts (2022) on IMDb

Lees verder »

Marriage Story (2019)

Een diepgaande blik op het ontbinden van een huwelijk en de impact ervan op een familie. Dit verhaal belicht de strijd, de pijn, en het uiteindelijke begrip tussen twee mensen die elkaar ooit liefhadden.

Marriage Story (2019)

Marriage Story (2019) on IMDb

Lees verder »

Blue Jay (2016)

Een nostalgische trip naar het verleden voor twee voormalige highschool liefjes die elkaar na jaren weer ontmoeten. Hun gesprekken onthullen onuitgesproken gevoelens en wat-als-vragen, in een prachtig gefilmde zwart-wit stijl.

Blue Jay (2016)

Blue Jay (2016) on IMDb

Lees verder »

To the Bone (2017)

Deze film biedt een rauwe en onthullende kijk op de strijd tegen eetstoornissen, gezien door de ogen van een jonge vrouw die vecht om haar leven weer op te bouwen.

To the Bone (2017)

To the Bone (2017) on IMDb

Lees verder »

Irreplaceable You (2018)

Een hartverscheurend verhaal over liefde, verlies, en het vinden van hoop. Na een terminale diagnose, begint een vrouw een zoektocht naar een nieuwe partner voor haar verloofde, wat leidt tot diepe zelfontdekking en begrip van ware liefde.

Irreplaceable You (2018)

Irreplaceable You (2018) on IMDb

Lees verder »

Pieces of a Woman (2020)

Deze krachtige film gaat over het verlies van een kind en de onvoorstelbare pijn die daarmee gepaard gaat. Het verhaal volgt een vrouw door haar rouwproces, wat impact heeft op haar relaties en haarzelf.

Pieces of a Woman (2020)

Pieces of a Woman (2020) on IMDb

Lees verder »

All the Bright Places (2020)

Een ontroerend verhaal over twee tieners die door hun eigen persoonlijke tragedies elkaar vinden. Samen ontdekken ze belangrijke momenten van schoonheid, pijn, en genezing in hun levens.

All the Bright Places (2020)

All the Bright Places (2020) on IMDb

Lees verder »

Elisa y Marcela (2019)

Dit historische drama vertelt het waargebeurde verhaal van twee vrouwen in Spanje in 1901 die, ondanks maatschappelijke tegenstand, hun liefde voor elkaar bewijzen door te trouwen in wat de eerste homohuwelijk in Spanje zou worden.

Elisa & Marcela (2019)

Elisa & Marcela (2019) on IMDb

Lees verder »
Foto van Rens van der Wurff

Rens van der Wurff

Film enthousiast, die zijn liefde voor films graag met je deelt!