Top 10 Nieuwe films op Videoland (2024)

Sta klaar om weg te zakken in een wereld vol spanning, emotie en vermaak, want Videoland heeft een schat aan nieuwe films voor je! In deze blog nemen we je mee op een ontdekkingsreis door de top nieuwe films die je niet mag missen op Videoland. Dus pak je popcorn en maak je klaar om te genieten van een onvergetelijke kijkervaring!

Top 10 nieuwe films op Videoland

Ventoux (2015)

Deze film volgt vier vrienden die terugkeren naar de legendarische Mont Ventoux in Frankrijk, geconfronteerd met de dood van een van hen. Terwijl ze de berg beklimmen, worden persoonlijke kwesties aangepakt en wordt de betekenis van vriendschap onderzocht.

Ventoux (2015)

Ventoux (2015) on IMDb

Lees verder »

La La Land (2016)

Deze musical film gaat over dat Mia, een ambitieuze actrice, en Sebastian, een toegewijde jazzmuzikant, die elkaar ontmoeten en verliefd worden in Los Angeles. Terwijl ze elkaar ondersteunen bij het nastreven van hun dromen, moeten ze ook omgaan met de uitdagingen en compromissen die hun relatie op de proef stellen. De film verkent thema’s van liefde, ambitie, en de balans tussen persoonlijke dromen en romantische relaties, met een nostalgische knipoog naar klassieke Hollywood-musicals.

La La Land (2016)

La La Land (2016) on IMDb

Lees verder »

Silverstar (2022)

Deze film gaat over de jonge Megan, die een sterke band opbouwt met een getraumatiseerd paard genaamd Silverstar. Terwijl Megan traint met Silverstar, ontdekt ze een complot dat het paard in gevaar brengt. Vastbesloten om haar geliefde paard te beschermen, neemt Megan het op tegen de dreigende gevaren. De film combineert avontuur en emotie en benadrukt de kracht van vriendschap, doorzettingsvermogen en de bijzondere band tussen mens en dier.

Silverstar (2022)

Silverstar (2022) on IMDb

Lees verder »

3 Days to kill (2014)

Deze film gaat over de stervende CIA-agent Ethan Renner, gespeeld door Kevin Costner, die na de diagnose van een terminale ziekte besluit zijn laatste dagen door te brengen met zijn vervreemde dochter, Zoey. Terwijl hij probeert de relatie met zijn dochter te herstellen, krijgt hij een aanbod van de CIA: als hij een laatste missie uitvoert om een gevaarlijke terrorist uit te schakelen, krijgt hij toegang tot een experimenteel medicijn dat zijn leven kan verlengen. Ethan moet balanceren tussen zijn dodelijke opdracht en zijn wens om een betere vader te zijn, wat leidt tot een spannende en emotioneel geladen avontuur.

3 Days to Kill (2014)

3 Days to Kill (2014) on IMDb

Lees verder »

40 Days and 40 nights (2002)

Deze film gaat over Matt Sullivan, gespeeld door Josh Hartnett, een jonge man die na een pijnlijke relatiebreuk besluit om tijdens de vastentijd (Lent) 40 dagen en 40 nachten volledig af te zien van seks en alles wat daarmee te maken heeft. Zijn gelofte wordt een grote uitdaging wanneer hij Erica ontmoet, de vrouw van zijn dromen. Terwijl Matt probeert zijn belofte na te komen, compliceren zijn vrienden, collega’s en de aantrekkingskracht tussen hem en Erica zijn missie, wat leidt tot een reeks komische en romantische situaties.

40 Days and 40 Nights (2002)

40 Days and 40 Nights (2002) on IMDb

Lees verder »

Transcendence (2014)

Deze film gaat over Dr. Will Caster, een briljante AI-researcher gespeeld door Johnny Depp, die werkt aan het ontwikkelen van een sentient computer. Na een aanval door technologiefobische extremisten raakt Will dodelijk gewond. Zijn vrouw Evelyn en zijn beste vriend Max besluiten zijn bewustzijn te uploaden naar de supercomputer die hij heeft gecreëerd. Terwijl Will’s digitale versie steeds machtiger wordt, ontstaan er ethische dilemma’s en gevaarlijke gevolgen. 

Transcendence (2014)

Transcendence (2014) on IMDb

Lees verder »

Insde Llewyn Davis (2013)

Deze film gaat over een week uit het leven van Llewyn Davis, een getalenteerde maar worstelende folkzanger in het Greenwich Village van de vroege jaren 1960. Llewyn, gespeeld door Oscar Isaac, probeert zijn solocarrière van de grond te krijgen na de dood van zijn muzikale partner. Hij zwerft door New York, slaapt op de banken van vrienden en probeert te overleven zonder veel succes of zekerheid over zijn toekomst. 

Inside Llewyn Davis (2013)

Inside Llewyn Davis (2013) on IMDb

Lees verder »

C’est la vie! (2017)

Deze film gaat over Max Angély, een ervaren weddingplanner die op het punt staat zijn carrière te beëindigen. Zijn laatste opdracht is het organiseren van een luxueus bruiloftsfeest in een 17e-eeuws kasteel. Max moet omgaan met een chaotisch team, waaronder een kieskeurige zanger, ongemotiveerde obers, en een bruidspaar met hoge verwachtingen. Terwijl alles fout dreigt te gaan, probeert Max de situatie onder controle te houden en het evenement tot een succes te maken. 

C’est la vie! (2017)

C'est la vie! (2017) on IMDb

Lees verder »

Billy Elliot (2000)

Deze film gaat over de mijnwerkersstaking van 1984-1985 en volgt het verhaal van de 11-jarige Billy Elliot, gespeeld door Jamie Bell. Billy komt uit een arbeidersgezin en wordt verwacht bokstrainingen te volgen, maar ontdekt zijn passie voor ballet. Ondanks de tegenstand van zijn vader en oudere broer, die in de greep zijn van de economische en sociale strijd van de staking, blijft Billy balletlessen volgen met de steun van zijn balletlerares, Mrs. Wilkinson, gespeeld door Julie Walters. 

Billy Elliot (2000)

Billy Elliot (2000) on IMDb

Lees verder »

Legacy of Lies (2020)

Deze film gaat over Martin Baxter, een voormalige MI6-agent gespeeld door Scott Adkins, die zich teruggetrokken heeft uit de wereld van spionage na een mislukte operatie die het leven van zijn vrouw kostte. Tien jaar later wordt Martin opnieuw in de wereld van intriges en gevaar getrokken wanneer hij door een journalist wordt benaderd met bewijs van corruptie en verborgen waarheden binnen geheime diensten. Terwijl hij op zoek gaat naar de waarheid, moet hij niet alleen oude vijanden trotseren maar ook zijn dochter beschermen. 

 

Legacy of Lies (2020)

Legacy of Lies (2020) on IMDb

Lees verder »

Nog niet gevonden wat je zocht?

Kijk dan eens naar een van de volgende top 10’s op Videoland: 

Top 10 Spannende films op Videoland

Top 10 Erotische films op Videoland

Top 10 Zielige films op Videoland

Misschien zit daar wel tussen wat je zoekt!

Feng

Feng