Thriller films 2024 top 10 nu te streamen

Deze top 10 lijst neemt je mee op een zenuwslopende reis vol onverwachte wendingen, mysterie en adrenaline. Bereid je voor op een adembenemende mix van suspense en plotwendingen terwijl we de meest meeslepende thrillers van dit jaar verkennen. Klaar om op het puntje van je stoel te zitten? Laat de spanning beginnen!

Top 10 Thrillers

The Call (2020)

The Call is een Zuid-Koreaanse thriller over Kim Seo-yeon en Oh Young-sook, die via een oude telefoonlijn door de tijd heen met elkaar verbonden zijn. Seo-yeon’s acties leiden per ongeluk tot een moordreeks door Young-sook, met verstrekkende persoonlijke gevolgen. De film mengt horror met Koreaanse elementen en biedt een spannende ervaring met sterke acteerprestaties.

The Call (2020)

The Call (2020) on IMDb

Lees verder »

Missing (2023)

Het zoeken naar haar vermiste moeder leidt tot een achtbaan van verrassingen, in de nieuwe film Missing. Met Storm Reid en Nia Long in de hoofdrollen als dochter-moeder duo Margo en Ava, ontvouwt deze spannende film zich bijna volledig op computerschermen – een innovatief concept dat het publiek in de ban houdt!

 

Missing (2023)

Missing (2023) on IMDb

Lees verder »

The Shepherd (2023)

The Shepherd gaat over een jonge piloot, Freddie, die op kerstavond 1957 verdwaalt boven de Noordzee door een elektrische storing in zijn vliegtuig. Hij wordt gered door een mysterieuze piloot, later geïdentificeerd als John Kavanagh, die hem door de mist naar veiligheid leidt. Het wordt gesuggereerd dat Kavanagh, die sinds 1943 wordt vermist, een geest of engel is​​​​​​​​​​.

The Shepherd (2023)

The Shepherd (2023) on IMDb

Lees verder »

Saltburn (2023)

In Saltburn (2023), Oliver Quick, een student aan de Oxford University, raakt verwikkeld in de wereld van privilege en macht van zijn klasgenoot Felix Catton. Tijdens een zomer op het luxueuze landgoed van de familie Catton, ontstaan er complexe relaties en intriges. Het verhaal culmineert in Oliver die controle neemt over het landgoed en de fortuin van de familie Catton, na een reeks tragische gebeurtenissen​​​​.

Saltburn (2023)

Saltburn (2023) on IMDb

Lees verder »

A Haunting in Venice (2023)

A Haunting in Venice (2023) is een post-Tweede Wereldoorlog mysterie dat zich afspeelt in Venetië op All Hallows’ Eve. De film volgt de gepensioneerde speurder Hercule Poirot, die nu in zelfgekozen ballingschap in Venetië leeft. Poirot woont met tegenzin een séance bij in een vervallen, spookachtig palazzo. Wanneer een van de gasten wordt vermoord, wordt Poirot gedwongen zijn detetivevaardigheden opnieuw te gebruiken om de moordenaar te ontmaskeren in een sinistere wereld van schaduwen en geheimen​​​​.

A Haunting in Venice (2023)

A Haunting in Venice (2023) on IMDb

Lees verder »

Paradise (2023)

Paradise (2023) is een sci-fi thriller over een toekomst waarin mensen levensjaren kunnen verkopen aan een biomedisch bedrijf, AEON. Hoofdpersoon Max probeert zijn vrouw Elena te redden nadat zij gedwongen is 40 jaar van haar leven te doneren, wat haar in een oude vrouw verandert. Max ontvoert een vrouw die hij aanziet voor AEON’s CEO om Elena’s jaren terug te krijgen, maar ontdekt dat het haar onschuldige dochter Marie is. De film eindigt met Elena die haar jeugd terugkrijgt, terwijl Max zich aansluit bij een verzetsgroep en Marie een slachtoffer wordt van het systeem​​​​​​.

Paradise (2023)

Paradise (2023) on IMDb

Lees verder »

The Menu (2022)

The Menu (2022) is een thriller waarin een jong koppel, Tyler en Margot, naar een afgelegen eiland reist om te dineren in een exclusief restaurant onder leiding van Chef Slowik. De film onthult zich als een donkere en verrassende satirische kijk op de culinaire wereld. Wanneer het diner zich ontvouwt, worden de gasten geconfronteerd met schokkende en onverwachte wendingen, wat leidt tot een dramatische en tragische climax. Het verhaal verkent thema’s van obsessie, macht en de donkere kant van de haute cuisine​​.

The Menu (2023)

The Menu (2022) on IMDb

Lees verder »

John Wick: Chapter 3 Parabellum (2019)

Keanu Reeves keert terug als de legendarische huurmoordenaar John Wick. Deze film zit vol met non-stop actie en vechtscènes die de kijker aan het scherm gekluisterd houden.

John Wick: Chapter 3 – Parabellum (2019)

John Wick: Chapter 3 - Parabellum (2019) on IMDb

Lees verder »

Extraction 2 (2023)

Met de opdracht om een familie te bevrijden die overgeleverd is aan de genade van een Georgische gangster, infiltreert Tyler Rake in een van ‘s werelds dodelijkste gevangenissen om hen te redden. Maar wanneer de bevrijdingsoperatie heet wordt en de gangster sterft in het heetst van de strijd, spoort zijn even meedogenloze broer Rake en zijn team op in Sydney om wraak te nemen.

 
 

Extraction 2 (2023)

Extraction II (2023) on IMDb

Lees verder »

Fair Play (2023)

Fair Play is een psychologische thriller die de relatie volgt van Emily Meyers en Luke Edmunds, twee analisten bij een meedogenloos hedgefonds in Manhattan. Hun geheime passionele relatie wordt op de proef gesteld wanneer Emily onverwachts wordt gepromoveerd, wat leidt tot toenemende spanningen en wrok bij Luke. Hun relatie ontrafelt en escaleert naar een heftig conflict, wat culmineert in een gewelddadige confrontatie en tragische gevolgen heeft voor hun toekomst.

Fair Play (2023)

Fair Play (2023) on IMDb

Lees verder »

Nog niet gevonden wat je zocht?

Kijk dan eens naar een van de volgende top 10’s:

Top 10 spannendste films

Misschien zit daar wel tussen wat je zoekt!

Eric

Eric

Eric is een gepassioneerde film- en seriekenner met een voorliefde voor sciencefiction, nostalgie en unieke verhalen. Hij vermijdt romantische komedies en zoekt altijd naar verrassende en grensverleggende verhalen op het scherm.