Spirituele films op Netflix Top 10

Spirituele films op Netflix bieden kijkers een unieke kans om te verkennen wat er buiten het materiële en alledaagse ligt. Deze films raken diepere, vaak ongrijpbare aspecten van het menselijk bestaan, zoals het zoeken naar betekenis, de confrontatie met het onbekende en de ontdekking van innerlijke vrede. Deze top 10 spirituele films op Netflix zullen zeker inspireren en ontroeren

Spirituele films op Netflix Top 10

Ram Dass, Going Home (2018)

Deze ontroerende documentaire volgt spiritueel leraar Ram Dass in de laatste fase van zijn leven. “Ram Dass, Going Home” is een intieme blik op leven, dood en verlichting, doordrenkt met de wijsheid van een man die de wereld leerde omarmen met liefde en acceptatie.

Ram Dass, Going Home (2017)

Ram Dass, Going Home (2017) on IMDb

Lees verder »

Blue Miracle (2021)

“Blue Miracle” vertelt het waargebeurde verhaal van een weeshuis dat op het punt staat gesloten te worden, tot ze deelnemen aan een viswedstrijd om hun thuis te redden. Deze film is een hartverwarmende herinnering aan het belang van geloof, hoop en het wonder van gemeenschap.

Blue Miracle (2021)

Blue Miracle (2021) on IMDb

Lees verder »

The Age of Adaline (2015)

Deze film verkent het leven van Adaline, een vrouw die na een ongeluk op 29-jarige leeftijd niet meer ouder wordt. “The Age of Adaline” is een fascinerende reflectie op tijd, liefde en de spirituele reis van het eeuwige leven versus de waarde van mortaliteit.

The Age of Adaline (2015)

The Age of Adaline (2015) on IMDb

Lees verder »

90 Minutes in Heaven (2015)

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Don Piper, die 90 minuten dood was na een auto-ongeluk, biedt “90 Minutes in Heaven” een diepgaande blik op leven na de dood en de kracht van gebed en hoop in de donkerste tijden.

90 Minutes in Heaven (2015)

90 Minutes in Heaven (2015) on IMDb

Lees verder »

A Week Away (2021)

In “A Week Away” vindt een rebelse tienerjongen hoop en een nieuw begin in een christelijk zomerkamp. Deze muzikale film is een vrolijke viering van geloof, vriendschap en eerste liefdes.

A Week Away (2021)

A Week Away (2021) on IMDb

Lees verder »

Eat, Pray, Love (2010)

Gebaseerd op het autobiografische boek van Elizabeth Gilbert, volgt “Eat, Pray, Love” een vrouw op haar reis naar zelfontdekking door Italië, India en Indonesië na een pijnlijke scheiding.

Eat Pray Love (2010)

Eat Pray Love (2010) on IMDb

Lees verder »

The Remaining (2014)

Deze apocalyptische thriller onderzoekt geloof en spiritualiteit tegen de achtergrond van Bijbelse eindtijdprofetieën, waarbij een groep vrienden wordt geconfronteerd met hun diepste overtuigingen als de wereld om hen heen in chaos vervalt.

The Remaining (2014)

The Remaining (2014) on IMDb

Lees verder »

The Wait (2021)

“The Wait” is een intrigerende film die de kijker meeneemt op een spirituele zoektocht naar betekenis en hoop, te midden van het onverklaarbare en bovennatuurlijke.

The Wait 2021

The Wait (2021)

The Wait (2021) on IMDb

Lees verder »

Nothing to Lose (2018)

Deze biografische film vertelt het verhaal van Edir Macedo, oprichter van de Universele Kerk van het Koninkrijk Gods, en zijn spirituele reis van onzekerheid naar invloedrijke religieuze leider.

Nothing to Lose (2018)

Nothing to Lose (2018) on IMDb

Lees verder »

Doing Good (2016)

“Doing Good” biedt een hartverwarmende blik op altruïsme en de positieve impact die één persoon kan hebben. Deze documentaire inspireert tot daden van vriendelijkheid en de kracht van het doen van goed.

Doing Good (2016)

Doing Good (2016) on IMDb

Lees verder »
Rens van der Wurff

Rens van der Wurff

Film enthousiast, die zijn liefde voor films graag met je deelt!