Paardenfilms op Netflix Top 10

Netflix biedt redelijk wat Paardenfilms, van ontroerende familiefilms tot avontuurlijke drama’s tot interessante documentaires, hier is een overzicht van de top 10 paardenfilms op Netflix die je meenemen op een emotionele en inspirerende reis door de ogen van deze prachtige dieren.

Paardenfilms op Netflix Top 10

Whitestar (2019)

Deze film vertelt het verhaal van een getalenteerd paard, Whitestar, en de bijzondere band die hij ontwikkelt met Megan, een tienermeisje. Samen overwinnen ze uitdagingen op weg naar succes in de paardensport.

Whitestar (2019)

Whitestar (2019) on IMDb

Lees verder »

Penny’s Shadow (2011)

Op het idyllische Ameland vindt Lisa een diepe connectie met Shadow, een wild paard met een traumatisch verleden. Een verhaal over genezing, vriendschap en de kracht van begrip en liefde.

Penny’s Shadow (2011)

Penny's Shadow (2011) on IMDb

Lees verder »

Free Rein Valentine’s Day

Deze speciale aflevering van de populaire serie ‘Free Rein’ brengt de magie van Valentijnsdag naar de stal, waar de personages leren over liefde, zowel in de ring als daarbuiten.

Free Rein: Valentine’s Day (2019)

Where is the Love this Valentine's Day (2019) on IMDb

Lees verder »

Walk. Ride. Rodeo. (2019)

Het waargebeurde verhaal van Amberley Snyder, een rodeokampioen die na een auto-ongeluk verlamd raakt, maar vastbesloten is terug te keren in de zadel. Een krachtig verhaal over doorzettingsvermogen en hoop.

Walk. Ride. Rodeo. (2019)

Walk. Ride. Rodeo. (2019) on IMDb

Lees verder »

Rock My Heart (2017)

Een tienermeisje met een hartafwijking vormt een onwaarschijnlijke band met een wild paard, wat haar inspireert om de ultieme uitdaging aan te gaan: deelnemen aan een gevaarlijke paardenrace.

Rock My Heart (2017)

Rock My Heart (2017) on IMDb

Lees verder »

Vals Spel (2017)

Vals spel

In deze spannende film wordt de relatie tussen een meisje en haar paard op de proef gesteld wanneer ze ontdekken dat er bedrog speelt in de wereld van paardenraces. Samen strijden ze voor gerechtigheid.

Vals Spel

Vals Spel (2017)

Vals spel (2018) on IMDb

Lees verder »

Golden Genes (2016)

Een ontroerende documentaire die de wereld van paardenfokkerij verkent, met een focus op een bijzonder paard dat een revolutie teweegbrengt in de sport. Een blik op de wetenschap achter de schoonheid van paarden.

News of the World (2020)

In deze film reist een reizende nieuwslezer, gespeeld door Tom Hanks, door Texas en vormt een onverwachte band met een jong meisje. Samen ondernemen ze een gevaarlijke reis, met een trouw paard aan hun zijde.

News of the World (2020)

News of the World (2020) on IMDb

Lees verder »

Aus Liebe zum Mustang (2017)

Een inspirerend verhaal over de relatie tussen wilde mustangs en de mensen die zich inzetten om ze te beschermen. Deze documentaire belicht de schoonheid van de vrije natuur en het belang van conservatie.

For the Love of the Mustang (2017)

Aus Liebe zum Mustang (2017) on IMDb

Lees verder »

The Water Horse: Legend of the Deep (2007)

Hoewel niet traditioneel een paardenfilm, verkent deze film de legende van het mythische wezen ‘waterpaard’ door de ogen van een jongen die een bijzondere vriendschap sluit met dit magische wezen.

The Water Horse (2007)

The Water Horse (2007) on IMDb

Lees verder »
Foto van Rens van der Wurff

Rens van der Wurff

Film enthousiast, die zijn liefde voor films graag met je deelt!