Top 10 Nieuwe series op Disney Plus

Disney Plus blijft het streaminglandschap vernieuwen met een frisse lading van nieuwe series in 2023. Dit jaar belooft een opwindende mix van genres, van herbeleefde klassiekers tot geheel nieuwe avonturen. Of je nu op zoek bent naar spanning, avontuur, mysterie of een dosis nostalgie, deze nieuwste toevoegingen aan Disney Plus hebben voor ieder wat wils. Hier is een blik op de top 10 nieuwste series die je niet mag missen.

Top 10 Nieuwe series op Disney Plus

Doctor Who (2023)

De legendarische Britse serie Doctor Who maakt een grootse terugkeer, voortbouwend op zijn rijke geschiedenis van tijdreizen en buitenaardse avonturen. Verwacht nieuwe verhaallijnen en fascinerende personages die de tijdloze charme van de serie verder zullen verrijken.

doctor who 60th anniversary specials

Doctor Who 60th Anniversary Specials (2023–)

Doctor Who FA 60th Anniversary Prequel Fugitive of Gallifrey Minisode (2023) on IMDb

Lees verder »

Star Wars: Ahsoka (2023)

Star Wars: Ahsoka is een langverwachte uitbreiding van het Star Wars-universum. Deze serie volgt Ahsoka Tano, een fanfavoriet karakter, in haar eigen avonturen. Deze serie belooft een diepe duik in de complexe wereld van de Force en intergalactische conflicten.

Ahsokav(2023)

Ahsoka (2023) on IMDb

Lees verder »

Goosebumps (2023)

Goosebumps brengt de geliefde kinderboekenreeks van R.L. Stine tot leven. Deze serie zal een nieuwe generatie kijkers introduceren aan de wereld van spookachtige verrassingen en griezelige verhalen, perfect voor jong en oud.

Goosebumps (2023)

Goosebumps (2023) on IMDb

Lees verder »

Secret Invasion (2023)

Secret Invasion is een nieuwe toevoeging aan het Marvel Cinematic Universe. Deze serie duikt in een grote samenzwering binnen de wereld van superhelden, met onvoorspelbare wendingen en de geliefde intensiteit van Marvel-series.

Secret Invasion (2023)

Secret Invasion (2023) on IMDb

Lees verder »

The Muppets Mayhem (2023)

The Muppets Mayhem brengt de iconische Muppets terug in een gloednieuwe serie. Deze serie combineert muziek, humor en de onweerstaanbare charme van de Muppets, en belooft entertainment voor de hele familie.

The Muppets Mayhem (2023)

The Muppets Mayhem (2023) on IMDb

Lees verder »

Percy Jackson and the Olympians (2023-)

Percy Jackson and the Olympians is een avontuurlijke serie gebaseerd op de populaire boekenreeks. Deze serie volgt de jonge Percy Jackson, een halfgod, op zijn epische avonturen in een wereld vol Griekse mythologie.

Percy Jackson and the Olympians (2023-)

Percy Jackson and the Olympians (2023) on IMDb

Lees verder »

Extraordinary (2023-)

Extraordinary is een unieke serie die zich focust op ongewone en buitengewone gebeurtenissen. Met een frisse en creatieve aanpak belooft deze serie een boeiend kijkavontuur.

Extraordinary (2023-)

Extraordinary (2023) on IMDb

Lees verder »

Will Trent (2023-)

Will Trent is een misdaadserie die zich afspeelt in de zuidelijke staten van de VS. Deze serie, gebaseerd op de boeken van Karin Slaughter, combineert spanning en diepgaande karakterontwikkeling.

Will Trent (2023-)

Will Trent (2023) on IMDb

Lees verder »

Justified: City Primeval (2023)

Justified: City Primeval is een voortzetting van de populaire serie Justified. Deze nieuwe serie brengt de geliefde personages terug en belooft een spannend en actievol verhaal.

Justified: City Primeval (2023)

Justified: City Primeval (2023) on IMDb

Lees verder »

Moving (2023)

Moving is een dramaserie die de complexiteit van familierelaties en persoonlijke ontwikkeling onderzoekt. Deze serie staat garant voor emotionele diepgang en sterke verhalen.

Moving (2023)

Moving (2023) on IMDb

Lees verder »

Nog niet gevonden wat je zocht?

Kijk dan eens naar een van de volgende lijstjes met films en series:

– Volledige Disney Plus aanbod

 Top 20 Series op Disney Plus

– Top 10 Oude Disney XD series op Disney Plus

– Top 10 Cartoon series op Disney Plus

– Top 5 Voetbalseries op Disney Plus

Top 10 Nieuwe Films op Disney Plus

Misschien zit daar wel tussen wat je zoekt!

Rens van der Wurff

Rens van der Wurff

Film enthousiast, die zijn liefde voor films graag met je deelt!