Maffia films op Netflix Top 10

Maffia films op Netflix nemen ons mee op een reis door de complexe wereld van georganiseerde misdaad, vol met macht, verraad en de onverbiddelijke zoektocht naar eer en wraak. Hieronder vind je een zorgvuldig samengestelde lijst van de top 10 maffia films die momenteel op Netflix beschikbaar zijn, variërend van klassieke verhalen tot hedendaagse meesterwerken.

Maffia films op Netflix Top 10

Scarface (1983)

Tony Montana’s onstuitbare opkomst in de drugswereld van Miami is zowel legendarisch als afschrikwekkend. Deze film, bekend om zijn harde taalgebruik en gewelddadige scènes, blijft een icoon van het genre.

Scarface (1983)

Scarface (1983) on IMDb

Lees verder »

The Irishman (2019)

Martin Scorsese’s epische verhaal over de mogelijke betrokkenheid van een huurmoordenaar bij de verdwijning van vakbondsleider Jimmy Hoffa. Dit meesterwerk verkent de diepte van de Amerikaanse maffia en de complexiteit van vriendschap en verraad.

The Irishman (2019)

The Irishman (2019) on IMDb

Lees verder »

El Infierno (2010)

Deze Mexicaanse film biedt een donkere, satirische blik op de drugsoorlog en de impact ervan op het leven van een terugkerende immigrant. Het is een rauwe, ongefilterde afbeelding van geweld en corruptie.

El Infierno (2010)

Hell (2010) on IMDb

Lees verder »

Donnie Brasco (1997)

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal, volgt deze film het leven van een FBI-agent die infiltreert in de maffia, wat leidt tot zowel professionele successen als persoonlijke dilemma’s.

Donnie Brasco (1997)

Donnie Brasco (1997) on IMDb

Lees verder »

Toro (2016)

In deze Spaanse actie-thriller wordt een ex-gevangene gedwongen terug te keren naar zijn oude leven van misdaad om zijn broer te redden van een meedogenloze maffiabaas.

Toro (2016)

Toro (2016) on IMDb

Lees verder »

Lo Spietato (2019)

Dit Italiaanse drama vertelt het waargebeurde verhaal van een ambitieuze crimineel die uitgroeit tot een van de machtigste drugshandelaren in Milaan tijdens de gouden jaren van de ‘ndrangheta.

The Ruthless (2019)

The Ruthless (2019) on IMDb

Lees verder »

Quien a Hierro Mata (2019)

Deze film duikt in de donkere kant van wraak en gerechtigheid, waar een verpleeghuisbeheerder het opneemt tegen een beruchte drugsbaron.

Eye for an Eye (2019)

Eye for an Eye (2019) on IMDb

Lees verder »

Snatch (2000)

Onethische bokspromotors, meedogenloze bookmakers, een geduchte Russische gangster, stuntelende amateurrovers en een groep zogenaamd Joodse juweliers botsen in een achtervolging met hoge inzet om een onbetaalbare gestolen diamant terug te vinden.

Snatch (2000)

Snatch (2000) on IMDb

Lees verder »

My Name is Vendetta (2022)

Deze recente toevoeging volgt het pad van wraak van een voormalige maffioso en zijn dochter, nadat hun leven op zijn kop wordt gezet door een tragische gebeurtenis.

My Name Is Vendetta (2022)

My Name Is Vendetta (2022) on IMDb

Lees verder »

Farang (2023)

Hoewel details schaars zijn, belooft deze titel een spannende kijk op de onderwereld te bieden, gezien door de ogen van personages die zich op het kruispunt van loyaliteit en overleving bevinden.

Mayhem! (2017)

Mayhem (2017) on IMDb

Lees verder »
Rens van der Wurff

Rens van der Wurff

Film enthousiast, die zijn liefde voor films graag met je deelt!