Leuke familie films op Netflix Top 10

Netflix heeft een uitgebreid aanbod dat varieert van animatiefilms en klassieke sprookjes tot inspirerende verhalen en avontuurlijke komedies, er is voor elk wat wils. De leuke familie films op Netflix bieden de perfecte gelegenheid voor een gezellige filmavond, waarbij zowel kinderen als volwassenen samen kunnen genieten van verhalen vol humor, hartverwarmende momenten en belangrijke levenslessen. Hieronder presenteren we een lijst van top 10 leuke familie films op Netflix die gegarandeerd voor een onvergetelijke kijkervaring zullen zorgen.

Leuke familie films op Netflix Top 10

Klaus (2019)

‘Klaus’ is een prachtige animatiefilm die het verhaal vertelt van een onwaarschijnlijke vriendschap tussen een postbode en een kluizenaarachtige speelgoedmaker. Deze visueel verbluffende film brengt een nieuwe draai aan de oorsprong van Kerstmis en is gevuld met humor en hart.

Klaus (2019)

Klaus (2019) on IMDb

Lees verder »

The Sky is Pink (2019)

Deze ontroerende film, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, volgt het leven van een jong meisje dat lijdt aan een immuunziekte en haar ongelooflijk ondersteunende familie. ‘The Sky is Pink’ is een inspirerende kijk op liefde, leven en de onbreekbare banden van het gezin.

The Sky Is Pink (2019)

The Sky Is Pink (2019) on IMDb

Lees verder »

Paddington (2014)

Volg de avonturen van een jonge, beleefde beer genaamd Paddington terwijl hij zich aanpast aan het leven in Londen. Deze hartverwarmende film combineert live-action met CGI en zit vol met humor en avontuur, perfect voor de hele familie.

Paddington (2014)

Paddington (2014) on IMDb

Lees verder »

Despicable Me (2010)

In ‘Despicable Me’ volgen we de superschurk Gru en zijn onverwachte transformatie door de liefde van drie weesmeisjes. Deze film zit vol met humor, actie, en de onweerstaanbare Minions, waardoor het een hit is voor kijkers van alle leeftijden.

Despicable Me (2010)

Despicable Me (2010) on IMDb

Lees verder »

Minoes (2001)

Een unieke Nederlandse film die het verhaal vertelt van een vrouw die in een kat verandert. ‘Minoes’ biedt een charmant verhaal vol avontuur en is een geweldige keuze voor een familiefilmavond.

Despicable Me (2010)

Despicable Me (2010) on IMDb

Lees verder »

Peter Pan (2003)

Deze live-action adaptatie van het klassieke verhaal van J.M. Barrie neemt kijkers mee naar Neverland voor een avontuur met Peter Pan, Wendy, en Captain Hook. ‘Peter Pan’ blijft een tijdloze favoriet vol magie en avontuur.

Peter Pan (2003)

Peter Pan (2003) on IMDb

Lees verder »

Mitchells vs the Machines (2021)

Een animatiefilm vol actie en humor, die het verhaal vertelt van een disfunctioneel gezin dat de wereld moet redden van een robotopstand. ‘Mitchells vs the Machines’ is een moderne, gezinsvriendelijke komedie die thema’s van technologie en familiebanden verkent.

The Mitchells vs. the Machines (2021)

The Mitchells vs the Machines (2021) on IMDb

Lees verder »

Nanny McPhee (2005)

In ‘Nanny McPhee’ arriveert een magische kinderjuffrouw bij een chaotisch gezin en gebruikt haar magische krachten om hen belangrijke levenslessen te leren. Deze film is zowel grappig als hartverwarmend, met een tijdloze boodschap.

Nanny McPhee (2005)

Nanny McPhee (2005) on IMDb

Lees verder »

In Oranje (2004)

‘In Oranje’ is een inspirerende Nederlandse film over een jongen wiens grootste droom is om voor het Nederlands elftal te spelen. Deze film raakt thema’s aan van ambitie, verlies en doorzettingsvermogen, perfect voor sportliefhebbende families.

In Orange (2004)

In Oranje (2004) on IMDb

Lees verder »

Benji (2018)

Deze remake van de klassieke film uit 1974 vertelt het verhaal van een schattige zwerfhond die twee kinderen redt van gevaar. ‘Benji’ is een ontroerende film over vriendschap en moed, die zeker de harten van het hele gezin zal veroveren.

Benji (2018)

Benji (2018) on IMDb

Lees verder »
Foto van Rens van der Wurff

Rens van der Wurff

Film enthousiast, die zijn liefde voor films graag met je deelt!