Feel-Good films op Netflix Top 10

Op zoek naar een feel good film op Netflix om je avond op te vrolijken? Netflix biedt een breed scala aan films die een glimlach op je gezicht toveren en je hart verwarmen. Hier is onze top 10 van feel good films die momenteel op Netflix beschikbaar zijn. Deze selectie varieert van hartverwarmende verhalen tot luchtige komedies, perfect voor een ontspannen filmavond.

Feel-Good films op Netflix Top 10

Fatherhood (2021)

‘Fatherhood’ is een ontroerend verhaal over een alleenstaande vader die worstelt met het opvoeden van zijn dochter na het onverwachte overlijden van zijn vrouw. Deze film, met Kevin Hart in de hoofdrol, toont op een aandoenlijke wijze de uitdagingen en vreugden van het vaderschap.

Fatherhood (2021)

Fatherhood (2021) on IMDb

Lees verder »

Otherhood (2019)

In ‘Otherhood’ volgen we drie moeders die hun volwassen zoons bezoeken in New York City na zich genegeerd te voelen op Moederdag. Een komisch avontuur vol zelfontdekking en moeder-zoon relaties.

Otherhood (2019)

Otherhood (2019) on IMDb

Lees verder »

Holidate (2020)

‘Holidate’ is een romantische komedie waarin twee singles, moe van het alleen zijn tijdens de feestdagen, besluiten elkaars ‘holidate’ te worden. Dit pact brengt meer dan ze verwachten.

Holidate (2020)

Holidate (2020) on IMDb

Lees verder »

Moxie (2021)

Geïnspireerd door het rebelse verleden van haar moeder, start een verlegen tiener een magazine om zich uit te spreken tegen seksisme op haar school. ‘Moxie’ is een krachtige en inspirerende film over jonge feminisme en zelfontdekking.

Moxie (2021)

Moxie (2021) on IMDb

Lees verder »

What Men Want (2019)

Deze komische remake van de film ‘What Women Want’ volgt een vrouwelijke sportagent die na een ongeluk de gedachten van mannen kan horen. Dit leidt tot hilarische en onthullende situaties.

What Men Want (2019)

What Men Want (2019) on IMDb

Lees verder »

Someone Great (2019)

Na een hartverscheurende breuk besluit een muziekjournalist te genieten van een laatste avontuur in New York met haar twee beste vrienden. ‘Someone Great’ is een verhaal over liefde, verlies en de kracht van vriendschap.

Someone Great (2019)

Someone Great (2019) on IMDb

Lees verder »

Wine Country (2019)

Een groep vriendinnen gaat op een weekendtrip naar Napa om een 50ste verjaardag te vieren. ‘Wine Country’ zit vol met humor, wijn en de dynamiek van langdurige vriendschappen.

Wine Country (2019)

Wine Country (2019) on IMDb

Lees verder »

A Tourist’s Guide to Love (2023)

In deze romantische komedie ontdekt een reisagent de liefde op onverwachte plekken tijdens een werktrip naar Vietnam. Een ontdekkingsreis vol romantiek en avontuur.

A Tourist’s Guide to Love (2023)

A Tourist's Guide to Love (2023) on IMDb

Lees verder »

Love Hard (2021)

Een vrouw reist naar de andere kant van het land om de man van haar dromen te ontmoeten, alleen om erachter te komen dat ze is ‘gecatfished’. Deze film combineert humor met de zoektocht naar echte liefde.

Love Hard (2021)

Love Hard (2021) on IMDb

Lees verder »

Hustle (2022)

‘Hustle’ volgt een gedemotiveerde basketbalscout die een unieke speler in Spanje ontdekt en hem naar de NBA probeert te krijgen. Met Adam Sandler in een verrassende rol.

Hustle (2022)

Hustle (2022) on IMDb

Lees verder »
Foto van Rens van der Wurff

Rens van der Wurff

Film enthousiast, die zijn liefde voor films graag met je deelt!