Fantasy films op Netflix Top 10

Netflix heeft een indrukwekkende collectie Fantasy films, variërend van animatie en familiefilms tot actie en avontuur. Deze films openen de deur naar ongekende universums, waar het onmogelijke mogelijk wordt en de verbeelding geen grenzen kent. Hier is een overzicht van de top 10 fantasy films op Netflix die zeker je hart zullen veroveren en je fantasie zullen prikkelen.

Fantasy films op Netflix Top 10

Spirited Away (2001)

Een meesterwerk van Studio Ghibli dat het verhaal vertelt van Chihiro, een jong meisje dat zich in een magische wereld bevindt, waar ze moet werken om haar ouders te redden die in varkens zijn veranderd. Deze film is een viering van moed, groei en de reis naar zelfontdekking.

Spirited Away (2001)

Spirited Away (2001) on IMDb

Lees verder »

Paddington 2 (2017)

In dit hartverwarmende vervolg beleeft Paddington, de liefste beer uit Londen, nieuwe avonturen terwijl hij het perfecte cadeau voor zijn tante Lucy’s honderdste verjaardag zoekt. Een verhaal over vriendelijkheid, misverstanden en uiteindelijk, gerechtigheid.

Paddington 2 (2017)

Paddington 2 (2017) on IMDb

Lees verder »

Spider-Man 2 (2004)

Peter Parker worstelt met zijn dubbele leven als student en superheld. De film combineert actie, romantiek en persoonlijke dilemma’s, terwijl Spider-Man het opneemt tegen de briljante maar gestoorde Doctor Octopus.

Spider-Man 2 (2004)

Spider-Man 2 (2004) on IMDb

Lees verder »

Ted (2012)

Een unieke twist op het fantasy-genre waarin John’s teddybeer tot leven komt door een kinderwens. Deze komedie verkent vriendschap en volwassen worden op een hilarische en soms ontroerende manier.

Ted (2012)

Ted (2012) on IMDb

Lees verder »

The Old Guard (2020)

Een groep onsterfelijke huurlingen, geleid door Charlize Theron, vecht al eeuwenlang in de schaduwen om de mensheid te beschermen. Hun onsterfelijkheid wordt echter bedreigd wanneer hun geheim ontdekt dreigt te worden.

The Old Guard (2020)

The Old Guard (2020) on IMDb

Lees verder »

Slumberland (2022)

Een visueel verbluffend avontuur dat een jong meisje volgt in het droomland Slumberland, waar ze op zoek gaat naar haar vader met de hulp van een excentrieke bandiet. Een film over dromen, moed en vriendschap.

Slumberland (2022)

Slumberland (2022) on IMDb

Lees verder »

Hancock (2008)

Will Smith speelt een onwillige superheld wiens onconventionele methoden en cynische houding hem niet bepaald geliefd maken. Een frisse kijk op het superheldengenre met zowel humor als hart.

Hancock (2008)

Hancock (2008) on IMDb

Lees verder »

Shrek (2001)

Een onvergetelijke animatiefilm die het traditionele sprookje op zijn kop zet. Shrek, een ogenschijnlijk angstaanjagende ogre, gaat op een missie om zijn moeras terug te winnen en ontdekt onderweg de ware betekenis van vriendschap en liefde.

Shrek (2001)

Shrek (2001) on IMDb

Lees verder »

Bright (2017)

In een alternatieve versie van het hedendaagse Los Angeles, waar mensen, orcs, elfen en feeën samenleven, volgen we twee politieagenten van verschillende achtergronden op een nachtelijke patrouille die de toekomst van hun wereld zal veranderen.

Bright (2017)

Bright (2017) on IMDb

Lees verder »

Mortal Engines (2018)

In een post-apocalyptische toekomst, waar steden op wielen de aarde doorkruisen om kleinere steden te verslinden, volgt deze film de strijd van twee onwaarschijnlijke helden die vechten tegen een gigantische stad op wielen.

Mortal Engines (2018)

Mortal Engines (2018) on IMDb

Lees verder »
Foto van Rens van der Wurff

Rens van der Wurff

Film enthousiast, die zijn liefde voor films graag met je deelt!