Alle Jason Bourne films in juiste volgorde

De Jason Bourne-filmreeks, gebaseerd op de boeken van Robert Ludlum, volgt de avonturen van een voormalige CIA-agent die worstelt met geheugenverlies en de geheimen van zijn verleden. Hier is een korte gids om de films in de juiste volgorde te bekijken

 

Volgorde Jason Bourne

The Bourne Identity (2002)

Zwaargewond en lijdend aan geheugenverlies wordt Jason Bourne op zee gered door een visser. Terwijl hij zijn identiteit probeert te achterhalen, ontdekt hij dat hij het doelwit is van meerdere moordpogingen.

The Bourne Identity (2002)

The Bourne Identity (2002) on IMDb

Lees verder »

The Bourne Supremacy (2004)

Wanneer een CIA-operatie wordt verstoord, duikt een vijandelijke agent op in het dorp waar Bourne en Marie zich schuilhouden. Bourne wordt gedwongen zijn leven als getrainde huurmoordenaar weer op te pakken om te overleven.

The Bourne Supremacy (2004)

The Bourne Supremacy (2004) on IMDb

Lees verder »

The Bourne Ultimatum (2007)

Bourne gaat verder op zoek naar antwoorden over zijn verleden en de mensen die hem hebben getraind. Terwijl hij de waarheid ontrafelt, wordt hij opgejaagd door de CIA en andere vijanden.

The Bourne Ultimatum (2007)

The Bourne Ultimatum (2007) on IMDb

Lees verder »

The Bourne Legacy (2012)

Nieuwe CIA-agent Aaron Cross ervaart levensbedreigende situaties die zijn veroorzaakt door de eerdere acties van Jason Bourne. Terwijl hij vecht voor zijn leven, ontdekt hij de duistere geheimen van de operaties van de CIA.

The Bourne Legacy (2012)

The Bourne Legacy (2012) on IMDb

Lees verder »

Jason Bourne (2016)

De gevaarlijkste voormalige agent van de CIA, Jason Bourne, wordt uit zijn schuilplaats gelokt. Hij gaat op zoek naar verborgen waarheden over zijn verleden en confronteert oude vijanden.

Jason Bourne (2016)

Jason Bourne (2016) on IMDb

Lees verder »

Nog niet gevonden wat je zocht?

Kijk dan eens naar een van de volgende top 10’s:

– Beste actiefilms top 100
– Beste vechtfilms top 10

Misschien zit daar wel tussen wat je zoekt!

Eric

Eric

Eric is een gepassioneerde film- en seriekenner met een voorliefde voor sciencefiction, nostalgie en unieke verhalen. Hij vermijdt romantische komedies en zoekt altijd naar verrassende en grensverleggende verhalen op het scherm.