Alle Die Hard films in juiste volgorde

Ben je klaar voor non-stop actie, spanning en adrenaline? Stap dan in de wereld van Die Hard films en ontdek alle films in de juiste volgorde op deze pagina! Als je op zoek bent naar een echte adrenalinekick en meeslepende avonturen, dan zijn de Die Hard films precies wat je nodig hebt. Van de iconische avonturen van John McClane tot zijn strijd tegen het kwaad, deze filmreeks staat zeker voor urenlang kijkplezier vol actie. Ontdek nu onze lijst met Die Hard films op de juiste volgorde! 

Verhaallijn Die Hard

Die Hard (1988)

John McClane bezoekt zijn vrouw op een kerstfeestje in de Nakatomi Plaza in Los Angeles wanneer terroristen het gebouw overnemen. McClane, op blote voeten en geïsoleerd, moet het opnemen tegen de terroristen en hun leider Hans Gruber.

Die Hard (1988)

Die Hard (1988) on IMDb

Lees verder »

Die Hard 2: Die Harder (1990)

Op kerstavond raakt McClane verstrikt in een terroristische plot op Dulles International Airport in Washington D.C. Terwijl een sneeuwstorm woedt, moet hij de terroristen stoppen voordat ze een vliegtuig laten crashen.

Die Hard 2 (1990)

Die Hard 2 (1990) on IMDb

Lees verder »

Die Hard with a Vengeance (1995)

Terug in New York wordt McClane het doelwit van een wraakzuchtige terrorist genaamd Simon. Samen met een winkelier genaamd Zeus Carver moet McClane een reeks dodelijke puzzels oplossen die door de stad zijn verspreid.

Die Hard: With a Vengeance (1995)

Die Hard with a Vengeance (1995) on IMDb

Lees verder »

Live Free or Die Hard (Die Hard 4.0) (2007)

McClane en een jonge hacker komen in actie wanneer cyberterroristen Amerika's computernetwerken bedreigen. Het duo moet de aanvallers stoppen voordat ze het hele land lamleggen.

Live Free or Die Hard (2007)

Live Free or Die Hard (2007) on IMDb

Lees verder »

A Good Day to Die Hard (2013)

-McClane reist naar Rusland om zijn vervreemde zoon Jack te helpen, die in werkelijkheid een CIA-agent blijkt te zijn. Samen nemen ze het op tegen Russische schurken en proberen ze een nucleaire heist te voorkomen.

A Good Day to Die Hard (2013)

A Good Day to Die Hard (2013) on IMDb

Lees verder »

Nog niet gevonden wat je zocht?

Kijk dan eens naar een van de volgende top 10’s:

– Beste actiefilms top 100
– Beste vechtfilms top 10

Misschien zit daar wel tussen wat je zoekt!

Eric

Eric

Eric is een gepassioneerde film- en seriekenner met een voorliefde voor sciencefiction, nostalgie en unieke verhalen. Hij vermijdt romantische komedies en zoekt altijd naar verrassende en grensverleggende verhalen op het scherm.